ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβάδισμα τα φαβορί

Ο Ράφα Λεάο στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μόντσα
Ο Ράφα Λεάο στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μόντσα 2023 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από Ιταλία, Πορτογαλία και Τουρκία από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής στη Serie A της Ιταλίας με πέντε αναμετρήσεις. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό ανάμεσα στην Έμπολι και τη Μίλαν. Με αρκετό κόπο πήρε βαθμό από την Κάλιαρι (0-0) η Έμπολι, με τύχη επίσης στο φινάλε. Τεράστιο το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα. Πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου με το άνετο 4-1 επί της Κάλιαρι η Μίλαν. Σωστό φαβορί το διπλό στο 1.70.

Το βράδυ η αυλαία της Ιταλίας πέφτει με τη σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και την Αταλάντα. Πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου για τη Ρόμα και επικείμενο ντέρμπι με τη Λάτσιο, πολύ δύσκολο το 2-1 επί της Κρεμονέζε, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από την ήττα απέναντι στη Γιουβέντους. Εύκολα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου με το 3-1 επί της Σασσουόλο η Αταλάντα, ενώ στο πρωτάθλημα δύσκολη η νίκη με 1-0 επί της Λέτσε. Αμφότερες με απουσίες πίσω και αναμένονται φάσεις. Επιλογή το αμφίσκορο στο 1.90.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Η αγωνιστική στην Τουρκία ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αναμετρήσεις. Θα σταθούμε στο Ιστανμπούλσπορ – Φενέρμπαχτσε. Προφανώς και υπάρχει μεγάλο φαβορί, η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Τέσσερις σερί ήττες οι γηπεδούχοι, δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Η Φενέρμπαχτσε είναι σε θέση να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που πληρώνει 2.10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τελευταίο παιχνίδι για την Κυριακή στην Πορτογαλία αυτό ανάμεσα στη Φαμαλικάο και την Τσάβες, δύο ομάδες με εντελούς αντίθετους στόχους. Η γηπεδούχος προέρχεται από το 3-0 απέναντι στην Μπενφίκα, βαριά ήττα, αλλά η εικόνα της δεν ήταν κακή, είχε συμπαθητικότατα διαστήματα. Τώρα αντιμετωπίζει την ουραγό Τσάβες που έρχεται από τρεις σερί ήττες και έως τώρα απογοητεύει. Ο άσος πληρώνει 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Μίλαν: 2 (απόδοση 1.70), 13:30
  • Ρόμα - Αταλάντα: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:45
  • Ιστανμπούλσπορ - Φενέρμπαχτσε: 2 & No/Goal (απόδοση 2.10), 15:00
  • Φαμαλικάο - Τσάβες: 1 (απόδοση 1.75), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ