ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα στα αουτσάιντερ από Αγγλία και Ιταλία

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Μόντσα σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ίντερ για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 19 Αυγούστου 2023
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Μόντσα σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ίντερ για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 © 2023/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Τελευταία αγωνιστική για το 2023 και στο πνεύμα των ημερών κυνηγάμε τα παραδοσιακά αουτσάιντερ.

Γουότφορντ – Στόουκ. Η Στόουκ ξεκίνησε με υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν στην Championship, αλλά τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα και αντί να βρίσκεται στη μάχη των playoffs έχει βρεθεί στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Κι όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η διοίκηση της Στόουκ αποφάσισε να αλλάξει προπονητή, απολύοντας πριν από λίγες εβδομάδες τον Άλεξ Νιλ και παίρνοντας στη θέση του τον Στίβεν Σουμάχερ, που ήταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Πλίμουθ και θεωρείται από τους ταλαντούχους προπονητές της νέας γενιάς στο Νησί.

Ο Σουμάχερ ξεκίνησε ως μάνατζερ της Στόουκ με το 0-0 εντός έδρας με τη Μίλγουολ, όμως στο δεύτερο παιχνίδι του, στην Boxing Day, άφησε πάρα πολλές υποσχέσεις στους οπαδούς των Potters, με τη Στόουκ να κάνει εξαιρετικό ματς και να περνάει εύκολα από το Μπέρμιγχαμ με 3-1.

Σαφώς πιο δύσκολο το ματς στο Γουότφορντ, όμως η Στόουκ, που ποτέ δεν της έλειπε η ποιότητα, φαίνεται να έχει αυτή τη στιγμή πολύ θετική αύρα. Και σε αποδόσεις που φτάνουν στο 3,50-3,60 (2,50 το DNB) αξίζει τον κόπο. Εξάλλου η Γουότφορντ μπορεί να είναι όνομα για το επίπεδο της Championship και να έχει θεωρητικά δυνατό ρόστερ, όμως είναι τρομερά ασυνεπής και ακόμη δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Πραγματικά αυτό που λέμε ομάδα όπως ξυπνήσει: από τη μία είναι ικανή πριν από δυο βδομάδες να περάσει με 5-1 από το Πρέστον και από την άλλη, μόλις στην αγωνιστική της Boxing Day, να χάσει 1-4 μέσα στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ από την Μπρίστολ Σίτι.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Νάπολι – Μόντσα. Η Νάπολι φάνηκε πολύ γρήγορα ότι φέτος δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα. Και την κατάσταση δεν μπόρεσε να βελτιώσει ούτε η αλλαγή προπονητή. Για την ακρίβεια, τα πράγματα ίσως να πηγαίνουν και χειρότερα από τη στιγμή που ο Βάλτερ Ματσάρι αντικατέστησε τον Ρούντι Γκαρσιά: 2-0-3 στο πρωτάθλημα, συν τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο με 0-4 από τη Φροζινόνε. Τώρα η Νάπολι έρχεται από μία ακόμη ήττα, το 2-0 από τη Ρόμα, και έχει μαζέψει πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς στη Ρώμη αποβλήθηκαν τόσο ο Οσίμχεν όσο και ο Πολιτάνο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με λίγα λόγια, η Νάπολι, σε αυτή την κατάσταση, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για φαβορί του 1,60-1,65 και δικαιολογεί εύκολα την κόντρα της. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να είχαμε και κάποιον καλύτερο αντίπαλο από τη Μόντσα, κάποιο πιο πειστικό αουτσάιντερ, που να πείθει περισσότερο ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή συγκυρία. Αλλά στο στοίχημα δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου. Κι αν η Μόντσα ήταν πιο πειστική, σίγουρα το διπλό δεν θα έφτανε στο 5,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Μόντσα: Χ2 (απόδοση 2.30), 19:30
  • Γουότφορντ – Στόουκ: 2 DNB (απόδοση 2.50), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ