TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: "Πονηρή" έξοδος για Ίντερ, λείπει ξανά ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 29 Οκτωβρίου 2023
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 29 Οκτωβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 1.95 και στο 3.75 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Αλλάζει προς το καλύτερο η Τζένοα, από εκεί που ήταν κλασική ομάδα έδρας, πλέον παίρνει νίκες και μακριά από τη Γένοβα, δείχνει μια τάση να ξεφύγει οριστικά από το γκρουπ της επικίνδυνης ζώνης, αν συνεχίσει έτσι θα κάνει ένα υπόλοιπο πρωταθλήματος χωρίς κανένα άγχος. Τώρα αντιμετωπίζει την Ίντερ, για τους περισσότερους, την κορυφαία ομάδα του καμπιονάτο, συνεπώς ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα.

Οι νερατζούρι οδηγούν την κούρσα, βρίσκονται στο +4 από την Γιουβέντους, περνάνε σε όλους αυτή την αίσθηση υπεροχής, μακριά από το Μιλάνο παρουσιάζεται εξίσου πειστική, μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Το σημαντικό πρόβλημα για τον Ιντζάγκι, είναι η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας -και του πρωταθλήματος- Λαουτάρο Μαρτίνες (15 γκολ, 4 ασίστ), αλλά ο Αργεντινός απουσίαζε και στη νίκη 2-0 επί της Λέτσε, συνεπώς η Ίντερ έχει δοκιμαστεί επιτυχημένα και χωρίς τον ηγέτη της. Κάτι που επίσης χρήζει αναφοράς, είναι η τρομερή παράδοση της Ίντερ κόντρα στη Τζένοα, στα τελευταία 8 μεταξύ τους, μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία με 25-0 (!) τέρματα.

Η Λέστερ είναι μία ταχύτητα πάνω από τους υπόλοιπους

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ, η Λέστερ είναι η καλύτερη ομάδα, στο +6 από την 2η θέση, σκοράρει με άνεση, παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, έχει πολλές λύσεις, θα επιστρέψει στην Πρέμιερ και εύκολα. Την... πάτησε την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκε 1-0 της Ίπσουιτς, ισοφαρίστηκε στο φινάλε, αλλά αυτά συμβαίνουν, με την 2η καλύτερη ομάδα έπαιζε.

Περιμένω αντίδραση από τις αλεπούδες, φιλοξενούνται από την Κάρντιφ στην Ουαλία, δεν τρομάζει ο αντίπαλος, έχει και απουσίες στην επίθεση (Άγκμπο, Ράμσεϊ, ενώ αμφίβολος παραμένει και ο Ετέτε), σαφώς μεγαλύτερο το βάθος για την Λέστερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Τζένοα και Ίντερ, δεν μπορείς να μην λάβεις υπόψιν τα παραπάνω, αλλά όλα τα σερί κάποια στιγμή σπάνε. Το διπλό στο 1.65 δεν με καλύπτει, είναι χαμηλό, θα πάω στην επιλογή 2-3 γκολ στο αρκετά καλό 1.95.

Στην Αγγλία η Λέστερ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, από αυτήν εξαρτάται η αναμέτρηση με την Κάρντιφ, το διπλό στο 1.65 δεν είναι απόδοση για να ποντάρεις, αντίθετα αν συνοδευτεί από γκολ των γηπεδούχων... εκτινάσσεται στο 3.75 και φυσικά υπάρχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Tζένοα - Ίντερ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 21:45
  • Κάρντιφ - Λέστερ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.75), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ