BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνει καλά η δυάδα στη Σουηδία

Μπάλα ποδοσφαίρου σε αναμέτρηση της Premier League Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Ποντάρουμε στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Σουηδία τα σημερινά (24/5/24) προγνωστικά στοιχήματος από το BetMarket.

Δράση σήμερα στο πρωτάθλημα Σουηδίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το BetMarket.gr προτείνει δύο πολύ καλά σε απόδοση σημεία.

Μάλμε - Κάλμαρ

Έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Μάλμε. Μέχρι στιγμής κέρδισε 25 από τους 30 διαθέσιμους βαθμούς και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η απόδοσή της είναι καλή, σκοράρει με ευκολία, δέχεται σχετικά δύσκολα γκολ και το κυριότερο είναι ότι κερδίζει. Όμως, κόντρα στη Χάκεν εκτός έδρας προβλημάτισε. Κέρδιζε με 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρομ επιδιώκει να μπαίνει δυνατά στους αγώνες της για να παίρνει προβάδισμα νίκης από νωρίς. Ενδεικτικό, είναι ότι έχει πετύχει 12 γκολ έως τώρα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων, σε μόλις 10 ματς.

Η Κάλμαρ δεν ξεκίνησε ιδανικά ωστόσο, τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται να βρίσκει καλύτερα τα πατήματά της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε την Βαρνάμο με 2-0 εκτός έδρας. Η 3η νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μαζέψει 10 βαθμούς. Γενικά, οι αγώνες της έχουν αρκετά γκολ αφού σε 10 ματς πρωταθλήματος μετράει 8 Goal/Goal. Μάλιστα, τα 7 εξ αυτών έχουν συνδυαστεί με over 2,5.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μάλμε σε αυτό το ματς και το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της (έχει το απόλυτο έως τώρα), το ισχυροποιεί. Είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ. Με βάση όλα όσα έχουμε πει παραπάνω επιλογή μας είναι ο 1 ημίχρονο 1 τελικό και over 2,5 σε απόδοση 2,20.

Έλφσμποργκ – Χάλμσταντ

Η Έλφσμποργκ δεν έχει κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Ήττα με 2-1 από τη Γκάις εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Εντός έδρας βέβαια, έχει καλύτερη εικόνα. Μάλιστα, μετράει 3 συνεχόμενες νίκες στην Borås Arena. Συνολικά, είναι στους 13 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, επίδοση που είναι τουλάχιστον μέτρια βάση των στόχων της. Τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν γκολ, αφού 7/10 ματς πρωταθλήματος έληξαν με over 2,5.

Μία κρύο μία ζέστη είναι η πορεία της Χάλμσταντ έως τώρα. Ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα είναι 5 νίκες και 5 ήττες. Προέρχεται από ήττα στην έδρα της Τζουργκάρντεν (2-0). Εκτός έδρας δείχνει να είναι πιο ευάλωτη. Μετράει 3 ήττες σε αυτά τα ματς, αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει δεχθεί 11 γκολ. Από 6 τελευταία της παιχνίδια, τα 5 έληξαν με over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ισορροπημένο φαίνεται να είναι το ματς βάση της φόρμας και της εικόνας των δύο ομάδων. Η Έλφσμποργκ θεωρητικά έχει καλύτερο ρόστερ αλλά είναι πολύ επικίνδυνη η Χάλμσταντ. Θεωρούμε ότι θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Με βάση αυτό το Goal/Goal στο 1,95 είναι μία πολύ καλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάλμε – Κάλμαρ: 1 ημίχρονο/1 τελικό (απόδοση 2.20), 20:00
  • Έλφσμποργκ – Χάλμσταντ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ