TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο ήρεμο το κλίμα στην Ατλέτικο Παραναένσε, ρίσκο με το 3.75

Οι παίκτες της Ατλέτικο Παραναένσε πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores μετά το 2-2 με την Παλμέιρας στα ημιτελικά της διοργάνωσης
Οι παίκτες της Ατλέτικο Παραναένσε πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Σάντος έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, είναι χωρίς προπονητή και την αναζήτηση την έχει αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας. Με το μυαλό στον τελικό του Copa Libertadores η Ατλέτικο Παραναένσε του Φελίπε Σκολάρι. Ποντάρισμα στο 3.75.

Φουλ δράση στη Βραζιλία μεσοβδόμαδα στο πλαίσιο του Brasileirao και το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στο Βίλα Μπελμίρο, εκεί που η Σάντος φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε (03:00 LIVE από το SPORT24).

Η Σάντος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, το κλίμα είναι αποθαρρυντικό για τη συνέχεια. Το θέμα του προπονητή είναι στον αέρα μετά από την απόλυση του Λίσκα στις 12 Σεπτεμβρίου. Ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός ο Ορλάντο Ριμπέιρο για την ώρα, θεωρητικά θα είναι υπηρεσιακός μέχρι να έρθει κάποιος μόνος, αλλά η διοίκηση συναντά εμπόδια.

Η ομάδα ψάχτηκε με τον Πελεγκρίνο και τον Μπιέλσα, αλλά δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ο πρόεδρος Ρουέδα έχει αναλάβει την αναζήτηση μάλιστα του νέου κόουτς, αφού δεν έχει ούτε τεχνικό διευθυντή, καθώς ο Νιούτον Ντραμόντ απολύθηκε στις 18 Αυγούστου. Μέσα σ’ όλα αυτά η Σάντος μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη, τρεις σερί ήττες και στο διάστημα αυτό έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ. Βρίσκεται εντός θέσεων Copa Sudamericana, αλλά την κυνηγάνε επίσης Μπραγκαντίνο, Φορταλέζα και Σεαρά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο Παραναένσε του Φελίπε Σκολάρι είναι σε καλύτερη κατάσταση, προσπαθεί να μην βάλει τα πόδια της στη φωτιά, αφού πλέον έχει να σκεφτεί και τον τον τελικό με τη Φλαμένγκο για το Copa Libertadores στα τέλη Οκτωβρίου. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κουιαμπά, φέρνοντας την τρίτη ισοπαλία στη σειρά. Εάν δεν ήταν αυτό το ματς ενδεχομένως να μην άξιζε να ασχοληθούμε σήμερα, αλλά η Ατλέτικο είναι πιο ποιοτική και σοβαρή ομάδα, δεν χάνει εδώ και επτά παιχνίδια και θα ψάξει μια νίκη αντίδραση ώστε να πάει με καλύτερο κλίμα προς τις τελευταίες στροφές πριν τον τελικό.

Η Σάντος κάπου το έχει χάσει, ο άσος θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά, παρότι έχει καλή παράδοση ως γηπεδούχος κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε. Στο 3.75 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντος - Ατλέτικο Παραναένσε: 2 (απόδοση 3.75), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ