TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται η Μπάνφιλντ, αλλά έχει το μομέντουμ για το 2.16

Οι παίκτες της Μπάνφιλντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Σάντος στο Copa Sudamericana
Οι παίκτες της Μπάνφιλντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Σάντος © 2022 GUSTAVO GARELL/ASSOCIATED PRESS

Στο ουδέτερο Σαουσαλίτο η Ουνιόν Λα Καλέρα φιλοξενεί την Μπάνφιλντ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Copa Sudamericana. Ποντάρισμα στο 2.16.

Για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Copa Sudamericana η Ουνιόν Λα Καλέρα φιλοξενεί την Μπάνφιλντ (01:15 LIVE από το SPORT24 ) στο Βίνια ντελ Μαρ σε ουδέτερη έδρα, σ’ αυτή της Έβερτον. Στη φάση αυτή οι ομάδες χωρίζονται σε οκτώ γκρουπ των τεσσάρων. Στους "16" προκρίνονται μονάχα οι πρώτοι από κάθε όμιλο, αφού θα πάρουν μέρος και όσοι τερματίσουν τρίτοι στους ομίλους τους στο Copa Libertadores.

Δεν είναι εδώ και καιρό στα καλά της η Λα Καλέρα, οι Χιλιανοί προβληματίζουν έντονα και ειδικά στο δημιουργικό σκέλος. Είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη, με τρία 0-0, ενώ έχασαν και από την Κόλο Κόλο στο πρωτάθλημα με το βαρύ 4-0 εκτός έδρας. Στην πρεμιέρα του Sudamericana κόλλησαν στο Χ με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο Εκουαδόρ χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Η Μπάνφιλντ δείχνει σε ευνοϊκότερο μομέντουμ. Δεν πνίγει τον αντίπαλό της με τις φάσεις που δημιουργεί, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είναι αποτελεσματική και μετράει τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων με μοναδική ήττα αυτή από την Αρχεντίνος Τζούνιορς με 2-0 λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Sudamericana. Ξεκίνησε με θετικό πρόσημο στη διοργάνωση, αφού υπέταξε 1-0 τη Σάντος εντός έδρας. Έπιασε θετική απόδοση στο α’ μέρος μέρος και λίγο πριν την ανάπαυλα βρήκε δίχτυα. Στο Copa de la Liga διατηρεί καλή επαφή με την τετράδα, αφού κέρδισε την Πατρονάτο και απέχει τρεις βαθμούς από την τέταρτη Ουνιόν Σάντα Φε στον όμιλό της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της πρωτιάς. Η Μπάνφιλντ έχει το μομέντουμ, η τυπικά γηπεδούχος από την άλλη έχει έντονο πρόβλημα στο γκολ. Αναμενόμενη η πτώση στο διπλό λόγω μομέντουμ, που από το 2.70 και κάτι ψιλά κυκλοφορεί πλέον σε τιμές φαβορί στο 2.16. Μπορεί να σταθεί πάντως ακόμα και σε αυτές τις αποδόσεις, πείθει περισσότερο η αργεντίνικη ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Λα Καλέρα - Μπάνφιλντ: 2 (απόδοση 2.16), 01:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ