BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Πέμπτη με παιχνίδια για γκολ

Φάση ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης
Φάση ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Παιχνίδι σε τρεις στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Σε πλήρη εξέλιξη το κύπελλο εθνών Αφρικής και την Πέμπτη υπάρχει το πολύ μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και τη Νιγηρία. Η Ακτή Ελεφαντοστού ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα και με τη δύναμη που παίρνει από την έδρα, θα ψάξει για ένα γκολ από νωρίς. Η Νιγηρία έμεινε στο 1-1 με τη Γουϊνέα Ισημερινού, αλλά δημιούργησε πολλές φάσεις και μπορούσε να σκοράρει παραπάνω. Λογικά θα έχει πολλές φάσεις το ματς και πάμε με το αμφίσκορο στο 2.30.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο ολλανδικό κύπελλο. Εκεί βρισκόμαστε στη φάση των «16». Μονά ματς. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν βγει ήδη εκτός και σε όσες συμμετέχουν, παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να φτάσουν ακόμη πιο μακριά. Η Φιτέσε υποδέχεται την ερασιτεχνική ουσιαστικά AFC. Προφανώς και είναι το φαβορί, αλλά σε τέτοια ματς χρειάζεται επαγρύπνηση και μέγιστη προσοχή. Το αποτέλεσμα και την ουσία θα κοιτάξει η Φιτέσε, να πάρει την πρόκριση δηλαδή. Επιλογή το under 3,5 goals στο 1,55.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προφανώς και το πολύ μεγάλο ματς στο ισπανικό κύπελλο είναι αυτό ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. Θα πέσουν κορμιά στη μάχη της Μαδρίτης. Τα είπαν πρόσφατα, η Ατλέτικο λύγισε στην παράταση με 5-3 από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ στο Ριάντ. Μία εβδομάδα μετά το 3-3 στο Ριάντ τα λένε ξανά στο «Μετροπολιτάνο». Λογικά θα δούμε ακόμη ένα παιχνίδι που θα έχει φάσεις και γκολ. Θα επιλέγουμε το Μία εβδομάδα μετά το 3-3 στο Ριάντ τα λένε ξανά στο «Μετροπολιτάνο». Λογικά θα δούμε ακόμη ένα ματς με φάσεις και γκολ. Ποντάρισμα στο G/G&Over 2,5 που πληρώνει 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ακτή Ελεφαντοστού - Νιγηρία: Goal/Goal (απόδοση 2.30), 19:00
  • Φιτέσε - AFC: 2 & Under 3,5 (απόδοση 1.55), 19:45
  • Ατλέτικο - Ρεάλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 22:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ