XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πατά ξανά κορυφή η Μονακό, το κρατάει χαμηλά η Τζένοα

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 © 2023//DANIEL COLE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια της Μονακό και της Αταλάντα από τη Ligue 1 και τη Serie A αντίστοιχα.

Η Μονακό υποδέχεται απόψε στο Πριγκιπάτο τη Μετς με στόχο τη νίκη για να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος, πάνω από τις Νις και Παρί, που κέρδισαν χθες τη Μαρσέιγ και το Στρασβούργο αντίστοιχα (18:05 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Αντι Χίτερ πριν τη διακοπή των εθνικών είχε κερδίσει με 3-2 τη Μαρσέιγ στο ντέρμπι του γαλλικού νότου και εν συνεχεία με 3-1 εκτός έδρας τη Ρεμς. Γενικά, η Μονακό φέτος είναι η πιο παραγωγική ομάδα της Ligue 1. Έχει σημειώσει 21 γκολ σε οκτώ αγώνες κι έχει 17,53 xGoals υπέρ, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά από αυτή της πρωταθλήτριας Παρί.

Γενικά, η Μονακό είναι μία ομάδα με επιθετική πολυφωνία, αφού έχει πάρει πέντε γκολ από τον πολύπειρο Μπεν Γεντέρ, τρία από τον 22χρονο Αμερικανό φορ Μπαλογκάν, ισάριθμα από τον Μιναμίνο και άλλα δύο από τον Γκολοβίν. Και ακόμη δεν έχει μπει στην εξίσωση ο διεθνής Ελβετός φορ Εμπολό, που απουσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Στον αντίποδα, η Μετς πήγε στη διακοπή με τρεις σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρει και βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στο Πριγκιπάτο, έχασε με 4-0, 4-0, 3-1 και 5-0.

Στο 1.75 ο άσος με Over 2,5. H Μονακό φέτος σε οκτώ αγωνιστικές μετράει επτά Over 2,5. Δεν το επαλήθευσε μόνο στο γειτονικό ντέρμπι με τη Νις (0-1), σε ένα ματς ωστόσο όπου είχε 1,80 xGoals υπέρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία

Λίγο αργότερα, για τη Serie A η Αταλάντα υποδέχεται την Τζένοα σε μία αναμέτρηση που είναι καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 1.60 (19:00 Cosmote 2HD, Live από το SPORT24).

Θετικό το αποτύπωμα της Αταλάντα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην πρώτη εξάδα κι αν κερδίσει απόψε θα μειώσει στον έναν βαθμό από την πεντάδα. Πριν τη διακοπή η ομάδα του Γκασπερίνι έτρεξε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0) μέχρι να χάσει με 3-2 στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο.

Παρότι βρέθηκε κάτω με 2-0 στο 11' αντέδρασε. Έφερε το ματς στα ίσα (2-2) μέχρι το 63' και φαινόταν ότι είχε το μομέντουμ για την ολική ανατροπή. Τελικά, δεν πήρε ούτε τον πόντο της ισοπαλίας, αφού δέχθηκε τρίτο τέρμα στο 83' κόντρα στη ροή.

Στον αντίποδα, η Τζένοα με άριστη αμυντική λειτουργία έβγαλε... την ψυχή της Μίλαν, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία. Έχασε με 1-0 στη Γένοβα με γκολ στο 87', σε μία φάση πάντως που διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Πούλισικ πριν ο Αμερικανός σκοράρει.

Στις καθυστερήσεις έγινε το έλα να δεις, αφού αποβλήθηκε ο Μενιάν και την εστία της Μίλαν υπερασπίστηκε στα τελευταία λεπτά ο Ζιρού, με την Τζένοα μάλιστα να έχει δοκάρι στο 90+12' για να ισοφαρίσει!

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο αναμένεται να παίξει αμυντικά και στο Μπέργκαμο. Ούτως ή άλλως έχει φέτος 3/4 Under 2,5 εκτός έδρας και συνολικά xGoals υπέρ 6,24, είναι δηλαδή ανάμεσα στις τέσσερις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητα.

Η Αταλάντα πριν το 0-0 με τη Γιουβέντους, κέρδισε στην έδρα της με 2-0 την Κάλιαρι, με το ίδιο σκορ τη Ράκοφ για το Europa League και με 3-0 τη Μόντσα. Ο άσος ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.80 με Under 4,5. Δύσκολα η Τζένοα θα επιστρέψει να ξεφύγει παραπάνω σκορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Μετς: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 18:05
  • Αταλάντα – Τζένοα: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.80), 19:00
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ