BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με νικητή και γκολ στα ντέρμπι

Προγνωστικά στοιχήματος: Με νικητή και γκολ στα ντέρμπι
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, στις οποίες πέτυχαν από τουλάχιστον τρία τέρματα, ενώ πριν τη διακοπή έμεινε στο 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League. Μέχρι στιγμής έχει δώσει δύο ντέρμπι στη Stoiximan Super League, μετρώντας μία ισοπαλία εκτός με την ΑΕΚ (1-1), ενώ δύο αγωνιστικές αργότερα νίκησε τον Άρη (4-1), παίζοντας καλά στο β’ ημίχρονο.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι αρκετά δύσκολο μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως, είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο, με δεδομένο πως αν κερδίσει, θα πάρει ψυχολογία και θα αποκτήσει διαφορά έξι πόντων στη μάχη του τίτλου. Δεν αλλάζει τον επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας ο Μαρτίνεθ, παίζοντας σε υψηλό ρυθμό και με πίεση σε αυξημένο τέμπο.

Ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως πριν την άνετη επικράτηση επί του Ατρομήτου (5-0), είχε προβληματίσει με την απόδοση του, έχοντας μέτριες εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Μακάμπι Χάιφα. Το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, λοιπόν, ήταν απαραίτητο. Στα μέχρι τώρα ντέρμπι που έχει δώσει δεν έχει ανταποκριθεί καλά. Με βάση όσα έχουμε δει φέτος, δύσκολα θα παίξει αμυντικά και όπως μας είχε συνηθίσει πέρσι, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να προσπαθήσει να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, με σκοπό να την περιορίσει και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως είναι αρκετά ευάλωτη. Επιθετικά, ο Ιωαννίδης αναμένεται να είναι ο επιθετικός - στόχος και άρα ο αποδέκτης της πλειοψηφίας των δημιουργιών του συνόλου.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί με βάση τις αποδόσεις, έχοντας καλύτερο μομέντουμ και καλύτερη εικόνα στα ντέρμπι. Η έδρα, η φόρμα και η αποτελεσματική επίθεση των γηπεδούχων, μας οδηγούν προς τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε με το δεύτερο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους. Οι ροσονέρι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και τις γκέλες της Ίντερ και τις 4 δικές της διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Μοναδική κακή παρένθεση στην μέχρι τώρα πορεία τους είναι η συντριβή από την Ίντερ. Και αυτήν ήρθε μετά την πρώτη διακοπή των Εθνικών στα μέσα Σεπτέμβρη, κάτι αντίστοιχο με τώρα. Το ζήτημα για τον Πιόλι όσον αφορά τον σημερινό αγώνα είναι πως θα πρέπει να παίξει με τον 3ο τερματοφύλακα, καθώς απουσιάζουν οι Μενιάν και Σπορτιέλο, ενώ θα λείψει και ο βασικός μπακ Ερνάντεζ.

Στην 3η θέση έχει ανέβει η Γιουβέντους, η οποία εκμεταλλεύτηκε το χαστούκι από την Σασουόλο και έτρεξε ένα σερί 2-1-0 (η ισοπαλία στην έδρα της Αταλάντα με 0-0). Εξαιρώντας το ματς στο Mapei Stadium, λοιπόν,η ομάδα του Αλέγκρι έχει δεχτεί μόλις 2 τέρματα σε 8 αναμετρήσεις έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Πρόβλημα αποτελούν τα εσωτερικά ζητήματα, μιας και την την υπόθεση Πογκμπά (ντόπινγκ) διαδέχθηκε αυτή του Φατζόλι για στοιχηματισμό. Εκτός είναι ενόψει του ντέρμπι οι Ντε Σίλιο, Σάντρο και Ντανίλο. Δύσκολα θα είναι βασικός ο πολύτιμος Κιέζα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν έχει πάρει τον… αέρα της Γιουβέντους και είναι πιο ήρεμη καθώς πήγε στη διακοπή ως πρωτοπόρος και χωρίς εσωτερικά θέματα. Οι απουσίες, βέβαια, των γηπεδούχων είναι σημαντικές, γι’ αυτό και θα αποφύγουμε τον άσο. Πιστεύουμε πως ο νικητής θα κριθεί στο όριο, με δεδομένο πως οι άμυνες των δύο ομάδων είναι σταθερές, ενώ η παράδοση στα 4 τελευταία μεταξύ τους ήταν under 2,5, με τις απουσίες που έχουν από την μέση και πίσω να οδηγούν σε πιο προσεκτική προσέγγιση. Πιθανό το under 2,5 σε απόδοση 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 1 (απόδοση 1.85), 19:30
  • Μίλαν – Γιουβέντους: Under 2,5 (απόδοση 1.72), 21:45

Τα μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ