TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παράδοση στα γκολ για Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, με το 3.50 στο Μιλάνο

Ο Ράφα Λεάο στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μόντσα
Ο Ράφα Λεάο στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μόντσα 2023 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ποδαρικό για το 2024 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας με αποδόσεις 1.95 και 3.50.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη! Επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς, το πρώτο ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Βαλένθια – Βιγιαρεάλ. Είναι γειτονικό παιχνίδι, βαθμολογικά οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά σχετικά με την δυναμική τους.

Οι “νυχτερίδες” εδώ και μια δεκαετία έχουν χάσει τη λάμψη του παρελθόντος, απουσιάζουν από την Ευρώπη, λείπουν τα μεγάλα ονόματα από το ρόστερ. Ο Μπαράχα προσπαθεί να την αναγεννήσει, δεν είναι εύκολο χωρίς δυνατό ταμείο. Μέτρια πορεία, έκλεισε το 2023 με νίκη επί της Βαγιεκάνο, πρώτο μέλημα να βγάλει σταθερότητα.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” ξεκίνησε άσχημα της σεζόν, στην πορεία ανέλαβε τα ηνία ο Μαρθελίνο, ο άμεσος στόχος είναι να απομακρυνθεί η ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη, λογικά θα το πετύχει, το ρόστερ της δεν είναι για... περιπέτειες. Έχει απουσίες για το σημερινό ματς μεσοαμυντικά, στην επίθεση Μοράλες και Ζεράρ Μορένο αποτελούν πηγή κινδύνου για κάθε ομάδα.

Θέλει να πάει μακριά στο Κύπελλο η Μίλαν

Συνέχεια από το Coppa Italia, για τη φάση των “16” η Μίλαν φιλοξενεί την Κάλιαρι, η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ (έχει παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί) ήδη έχουν τεθεί εκτός διοργάνωσης μεγάλα ονόματα, όπως Ίντερ και Νάπολι.

Όπως εξελίσσεται η σεζόν, το πρωτάθλημα μοιάζει με τεράστια υπέρβαση για τους ροσονέρι, συνεπώς το Κύπελλο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στόχο. Ο Πιόλι θα κάνει αλλαγές το συνηθίζει, λογικά το ίδιο θα συμβεί και από την άλλη πλευρά, ο Ρανιέρι θέτει ως προτεραιότητα την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν έχουν μεγάλες διαφορές Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, δεν θα απέκλεια την ισοπαλία, ωστόσο θα πάμε με την παράδοση και το 2-3 γκολ, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

Όσες αλλαγές και να κάνει η Μίλαν, διαθέτει βάθος στον πάγκο για να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάλιαρι. Λογικά θα δούμε ανοικτό ματς, μπορούν να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Κάλιαρι: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 22:00
  • Βαλένθια - Βιγιαρεάλ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ