ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παράδοση για Goal/Goal στο Φιτέσε - Άλκμααρ

Ο επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League
Ο επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στη Φιτέσε και την Άλκμααρ με έπαθλο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη σεζόν 2022/23.

Φιτέσε και Άλκμααρ διεκδικούν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από τη φετινή Eredivisie (21:00 Live από το SPORT24), που οδηγεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League της ερχόμενης σεζόν.

Η Φιτέσε τερμάτισε στην έκτη θέση της κανονικής περιόδου και η Άλκμααρ στην πέμπτη. Αμφότερες λοιπόν μπήκαν στη διαδικασία να διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή τους έξοδο μέσω των playoffs του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Φιτέσε - Άλκμααρ - Προγνωστικά και Ανάλυση

Στα ημιτελικά, η Φιτέσε απέκλεισε την Ουτρέχτη. Έχασε με 3-1 εκτός έδρας, ωστόσο στη ρεβάνς του Αρνεμ, επικράτησε με 2-0 στο 90λεπτο και στην παράταση βρήκε το τρίτο γκολ (3-0) που την έστειλε στον τελικό. Με ανατροπή πέρασε και η Αλκμααρ, η οποία έχασε στο πρώτο ματς με 3-2 από τη Χέρενφεν εκτός έδρας, όμως στη ρεβάνς, που έγινε στο AFAS Stadion, κέρδισε με 2-0.

Απόψε η Φιτέσε φιλοξενεί την Άλκμααρ και σε τρεις ημέρες οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στην έδρα της AZ. Από φέτος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, συνεπώς σε περίπτωση ισόπαλου σκορ μετά τα δύο 90λεπτα θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, η Αλκμααρ είναι καθαρό φαβορί για την επικράτηση στο μπαράζ, σε τιμές οριακά πάνω από το 1.45. Αντίθετα, η Φιτέσε προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.65. Για το αποψινό ματς πάντως, το σετ είναι σαφώς πιο ισορροπημένο (2.90-3.30-2.50).

Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ να παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη. Σημειώνεται, ότι αμφότερες φέτος έφτασαν μέχρι τους "16" του Conference League, με τη Φιτέσε να μένει εκτός από τη Ρόμα και την Αλκμααρ από την Μπόντο Γκλιμτ.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ. Εννιά από τις τελευταίες 11 συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας έληξαν στο Goal/Goal. Επίσης, η Αλκμααρ, πριν το φετινό 0-0 με τη Φιτέσε, τον περασμένο Νοέμβριο, μετρούσε 13 σερί ματς που έβρισκε τουλάχιστον ένα γκολ στο Αρνεμ!

Καθόλα αξιοπρεπές για ολλανδικό ματς το 1.80 στο Goal/Goal, το οποίο επιβεβαίωσε η Άλκμααρ στα δέκα από τα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της και η Φιτέσε στα πέντε από τα τελευταία έξι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιτέσε – Αλκμααρ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ