TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει την παραμονή της η Νότιγχαμ στο Σέφιλντ

Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με τη φανέλα της Νότιγχαμ
Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με τη φανέλα της Νότιγχαμ @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Παιχνίδι με επιλογές του 1.90 και του 3.00 κάνει από το πρόγραμμα της ημέρας ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις χειρότερες ομάδες στην ιστορία της Premier League, δικαίως υποβιβάστηκε και μαθηματικά έχοντας ήδη 97 γκολ παθητικό. Παίζει άναρχα, υπάρχουν διαστήματα που γίνεται επικίνδυνη και άλλα που… εξαφανίζεται από το γήπεδο. Η Νότιγχαμ από την πλευρά της δίνει τεράστια μάχη για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία, η χθεσινή ισοπαλία της Λούτον με την Έβερτον ήταν μάλλον ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς στην ισοβαθμία έχει το πάνω χέρι. Η ομάδα του Νούνο διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Από τη μέρα που της αφαιρέθηκαν οι 4 βαθμοί, αγχώθηκε πολύ και έχασε αρκετό έδαφος. Θεωρητικά αν πάρει το σημερινό ματς θα βρεθεί κοντά στο στόχο.

Τα δίνει όλα για το… σεντόνι η Λάτσιο

Περίεργη ομάδα η Μόντσα, κίνητρο δεν έχει, αλλά δίνει όλα όσα έχει στα ματς, δεν χαρίζεται σε κανέναν, μπορεί να μην έχει πανηγυρίσει στα 5 πρόσφατα, ωστόσο βγάζει το… λάδι των αντιπάλων της. Η Λάτσιο από την άλλη, βρίσκεται στο -4 από την 5η Ρόμα, εξαντλεί όλες τις πιθανότητες να προλάβει το Champions League, θυμίζω του χρόνου η Ιταλία θα έχει 5 ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μετράει 3 σερί νίκες, η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται σε υψηλό σημείο, το πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι σε γενικές γραμμές βατό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σέφιλντ έχει ήδη πει αντίο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτή η έλλειψη άγχους την κάνει επικίνδυνη, βρίσκει γκολ με μεγαλύτερη συχνότητα. Η Νότιγχαμ πρέπει να σώσει την… παρτίδα, θεωρώ πως θα πάρει τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ένα γκολ θα το βρουν.

Καθαρά λόγω κινήτρου και η επόμενη επιλογή, η Λάτσιο παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει στην κούρσα του Champions League, το διπλό στην έδρα της Μόντσα πληρώνει 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 17:00
  • Μόντσα - Λάτσιο: 2 (απόδοση 1.90), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ