ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με τις μικρές κατηγορίες

Οι παίκτες της Σαν Πάουλι πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στο κύπελλο Γερμανίας επί της Ντόρτμουντ στο Μίλερντορ
Οι παίκτες της Σαν Πάουλι πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στο κύπελλο Γερμανίας επί της Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας στις μικρές κατηγορίες της Ευρώπης.

Πολύ δυνατό το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, παραδοσιακά αμφίρροπο και με πολύ γνωστά-ιστορικά ονόματα να βρίσκονται εδώ. Η Σάλκε φυσικά και είναι ένα από αυτά, δραματική η πορεία φέτος, στην επικίνδυνη ζώνη. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ουραγό Όσναμπρικ, προφανώς πολύ κρίσιμο, αλλά δεν μπορείς να την εμπιστευτείς. Καλύτερη επιλογή μοιάζει το αμφίσκορο στο 1.65. Οι δύο χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, δύσκολα δεν θα δούμε γκολ (19:30 Live από το SPORT24).

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι του Αμβούργου ανάμεσα σε Σαν Πάουλι και Αμβούργο (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα και συνάμα πολύ σημαντικό, αφού είναι μάχη κορυφής. Πρώτη η Σαν Πάουλι, ακολουθεί το Αμβούργο με -3 βαθμούς. Η Σαν Πάουλι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της λίγκας και δικαιωματικά βρίσκεται πρώτη. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων και να κάνει άλλο ένα βήμα προς την άνοδο. Άσος στο 2.00.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας πολύ ενδιαφέρουσα η μάχη ανάμεσα στην Οβιέδο και την Εσπανιόλ (21:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Η Οβιέδο από ήττα, 2-1 έχασε από τη Μιράντες εκτός. Το κακό για τη γηπεδούχο είναι ότι αντιμετωπίζει ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα και θα πρέπει να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες που μαζεύτηκαν. Η Εσπανιόλ εξαιρετική στα δύο τελευταία της, πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Αλκορκόν. Σε τιμές αουτσάιντερ και με την κάλυψη στο 2 DNΒ (απόδοση 1.95) πάμε με την Εσπανιόλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στάση στις μικρές της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας. Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στη Βίλεμ και την Έμεν. Ένα ντέρμπι δύο ομάδων που πρωταγωνιστούν και θέλουν την αυτόματη άνοδο στα σαλόνια της Eredivisie. H Βίλεμ σε εκρηκτική κατάσταση από τότε που άλλαξε τεχνικό. 9/10 νίκες με τον Πέτερ Μας στον πάγκο, συνεχώς ανεβασμένη. Η Έμεν αήττητη στα εκτός (4-4-0) και με ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας. Διαθέτουν σπουδαία επιθετικά όπλα και πάμε με το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2,5 με απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας στη Γαλλία, που πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και προκύπτουν σημεία. Η Νανσί με την επιστροφή του εμβληματικού προπονητή της Κορέα για τρίτη φορά στον πάγκο της, επέστρεψε και στις νίκες μετά από 8 αγώνες. Ταξιδεύει στη Λε Μαν που έχασε 4/6 τελευταία και κέρδισε με το ζόρι μόνο στην ουραγό Επινάλ. Ακόμα και ο βαθμός θα είναι καλός για τη Νανσί και με τα σετ των αποδόσεων που κυκλοφορούν έχει ενδιαφέρον το 1.85 στο Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε - Οσναμπρικ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 19:30
  • Σαν Πάουλι - Αμβούργο: 1 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Λε Μαν - Νανσί: Χ2 (απόδοση 1.85), 20:30
  • Βίλεμ - Έμεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:00
  • Οβιέδο - Εσπανιόλ: 2 DNB (απόδοση 1.95), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ