TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Παίρνει τα πάνω του ο Σέρβος

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς @ 2023 JOHN ROUX / AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money κάνει focus στα ματς της Παρασκευής σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία και επιλέγει τρία Bet Builder.

Η Κολωνία πρόπερσι τερμάτισε έβδομη και πήρε το δικαίωμα να παίξει στο Conference League, πέρυσι είχε μια αδιάφορη ενδέκατη θέση χωρίς να κινδυνεύσει. Ωστόσο στη φετινή σεζόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά και μετά από 12 ματς είναι στην τελευταία θέση, με μόλις έξι βαθμούς από 12 παιχνίδια. Που είναι η δεύτερη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία της.

Νεύρα και αγωνία στην Κολωνία

Και φυσικά όσο τα πράγματα δεν πάνε καλά τόσο μεγαλύτερος είναι και ο εκνευρισμός, αλλά και η βιασύνη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Στη μάχη παραμονής με την Ντάρμσταντ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) μπορούμε να ποντάρουμε σε ένα εφικτό όριο καρτών, το Over 3,5, παρέα με το αμφίσκορο, η Κολωνία δέχεται έστω ένα γκολ στα τελευταία 20 ματς στο πρωτάθλημα.

Ελκυστικό το 2.20 σε Bet Builder με το G/G και το Over 3,5 καρτών.

Επιστρέφει στα στάνταρ του ο Βλάχοβιτς

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν της Γιουβέντους, με 4 γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια, ωστόσο ένας τραυματισμός τον άφησε αρκετά πίσω και τον εκτόπισε από την ενδεκάδα. Επέστρεψε πριν τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενος από τον πάγκο, στο ντέρμπι με την Ίντερ ο Αλέγκρι τον επανέφερε στο αρχικό σχήμα και ο Σέρβος άρπαξε την ευκαιρία, πετυχαίνοντας ένα έξοχο γκολ.

Ένδειξη πως επιστρέφει στα στάνταρ του και ο Αλέγκρι στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Σέρβο φορ, τονίζοντας πως επρόκειτο για την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Βλάχοβιτς θα πάρει θέση στην ενδεκάδα και στο ματς με την Μόντσα, μπορεί να επεκτείνει το σερί του και να βοηθήσει τη Γιούβε να φτάσει στη νίκη (21:45, Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Το γκολ του Βλάχοβιτς και η νίκη της Γιουβέντους πληρώνουν 3.70 σε Bet Builder.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λας Πάλμας εναντίον Χετάφε (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) για τη La Liga, αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Μετά από 14 ματς η Χετάφε είναι όγδοη με 19 βαθμούς, η Λας Πάλμας είναι στην 11η θέση με έναν βαθμό λιγότερο. Οι δύο ομάδες είναι και αρκετά προσεκτικές στο ανασταλτικό σκέλος, δεν παίρνουν τα ιδιαίτερα ρίσκα και μπορούμε να ποντάρουμε σε ένα χαμηλό σκοράρισμα.

Και σε συνδυασμό με τον ορισμό του διαιτητή Ματέο Μπουσκέτς, μπορούμε να περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετές κάρτες. Ο Μπουσκέτς σε 7 ματς όλων των διοργανώσεων στην Ισπανία (6 πρωτάθλημα + 1 κύπελλο) έχει μοιράσει 37 κίτρινες και τρεις κόκκινες κάρτες, στον πειθαρχικό έλεγχο είναι πολύ αυστηρός. Μέσος όρος σχεδόν 5,5 καρτών, παίρνουμε αυτό το όριο στην αναμέτρηση.

Tο Bet Builder του Under 2,5 και των Over 5,5 καρτών πληρώνει 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάρμσταντ – Κολωνία : G/G & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.20), 21:30
  • Μόντσα – Γιουβέντους: 2 & Βλάχοβιτς anytime σκόρερ (απόδοση 3.70), 21:45
  • Λας Πάλμας – Χετάφε: Under 2,5 & Over 5,5 κάρτες (απόδοση 2.20), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ