ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με τα γκολ σε Γαλλία και Ιταλία

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς σε αγώνα της Μπολόνια κόντρα στην Μίλαν σε ματς της Serie A
Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς σε αγώνα της Μπολόνια κόντρα στην Μίλαν σε ματς της Serie A @2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μία δυάδα με γκολ βγαίνει από το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, με επίκεντρο τα ματς Στρασβούργο - Ναντ και Μπολόνια - Εμπολι.

Για την 24η αγωνιστική της Serie A, η Μπολόνια υποδέχεται την Έμπολι (16:00 Cosmote 7HD, Live από το SPORT24), σε μία αναμέτρηση που ο άσος είναι φαβορί οριακά πάνω από το 2.00 και το διπλό παίζει σε τιμές στο 3.40.

Προγνωστικά Ιταλία: Μπολόνια - Εμπολι

Η Μπολόνια έχασε διαδοχικά από Κάλιαρι, Νάπολι και Βερόνα και συμπλήρωσε έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς στο πρωτάθλημα. Η διακοπή λοιπόν ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν, για να ανασυνταχθεί, να μαζέψει δυνάμεις και να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε με τον κορονοϊό.

Οι ροσομπλού έχασαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους εντός έδρας από Γιουβέντους και Νάπολι, χωρίς μάλιστα να σκοράρουν, ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο να μείνουν άσφαιροι σε τρίτο διαδοχικό μέσα στο Renato Dall'Ara. Αλλωστε το αποψινό ματς με την Εμπολι είναι από αυτά που έχει κυκλώσει για νίκη η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Η Εμπολι από την άλλη, είναι από τις πιο over ομάδες στη Serie A. Στις τελευταίες 12 αγωνιστικές μετράει εννιά over 2,5 και στα 15 προηγούμενα επίσημα ματς, έχει επαληθεύσει 14 φορές το αμφίσκορο. Πριν τη διακοπή, έχασε 4-2 από τη Ρόμα, δεχόμενη τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών, στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον τρόπο λοιπόν που αγωνίζεται η Εμπολι και με δεδομένο ότι έχει και τρεις σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικά (Μαρκίτσα, Λουπέρτο, Χάας), ο κανόνας του Goal/Goal και Over 2,5 αναμένεται να επαληθευτεί ακόμη μία φορά στο 1.85. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο, η Εμπολι είχε κερδίσει με 4-2 την Μπολόνια, σε μία χορταστική αναμέτρηση.

Προγνωστικά Γαλλία: Στρασβούργο - Ναντ

Παιχνίδι με τα γκολ μπορεί να γίνει και στο Στρασβούργο – Ναντ (16:00 Live από το SPORT24) για το γαλλικό πρωτάθλημα. Φιλόδοξες ομάδες και οι δύο, διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο και μάλιστα η Ναντ έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας.

Το Στρασβούργο προέρχεται από το ματς ροντέο στην Μπορντό, όπου έχασε με 4-3. Στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, δεν σκόραρε μόνο στη Μαρσέιγ. Η Ναντ είναι σε καλή φόρμα, αφού στα εννιά προηγούμενα επίσημα, έχασε μόνο από την εξαιρετικά ανεβασμένη Νις. Τα «καναρίνια» διαθέτουν ένα αρκετά καλό επιθετικό δίδυμο (Μπλας – Μουανί), ενώ έχουν πίσω από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τον σημαντικό εξτρέμ Σάιμον.

Στον πρώτο γύρο η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν ισόπαλη στο 2-2, ενώ την περασμένη τετραετία, όλες οι συναντήσεις τους στο Στρασβούργο έληξαν στο Goal/Goal (1-2, 2-3, 2-1, 1-2). Σε τιμές άνω του 1.90 να γίνει φέτος το 5/5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Εμπολι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 16:00
  • Στρασβούργο – Ναντ: Goal/Goal (απόδοση 1.91): 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ