TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Μένει στο κόλπο η Βιγιαρεάλ και δύο άσοι από τη Ligue 1

Ο Πάκο Αλκάθερ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολντ Τράφορντ
Ο Πάκο Αλκάθερ πανηγυρίζει στο Ολντ Τράφορντ © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές από τη La Liga και τη Ligue 1.

Η Μπέτις είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Ισπανία. Βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο πρωτάθλημα διεκδικεί ακόμα και έξοδο στο επόμενο Champions League, ενώ την περασμένη Πέμπτη, πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Σοσιεδάδ και συνεχίζει στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Τη Βιγιαρεάλ ο Έμερι, την έχει ανεβάσει επίπεδο, την έφερε σε σημείο να κατακτήσει το Europa League, να χάνει στα πέναλτι το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και φέτος πήρε την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Προγνωστικά Ισπανία: Η αντεπίθεση της Βιγιαρεάλ

Τραυματισμοί στο ξεκίνημα της σεζόν, υποχρεώσεις σε πολλά μέτωπα και κακοτυχία, την έφεραν πίσω στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τα μέσα Νοεμβρίου η κατάσταση μαζεύτηκε και ενισχυμένη τώρα με τη σπουδαία προσθήκη του Λο Σέλσο, κάνει την αντεπίθεσή της για την πρώτη τετράδα. Η διαφορά των 8 βαθμών είναι μεγάλη και πιστεύω ότι στο τέλος του αγώνα με την Μπέτις δεν θα έχει πάει στους 11 (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Φορμαρισμένη η Μπέτις, συνολικά όμως καλύτερη ομάδα από τη Βιγιαρεάλ δεν είναι. Επίσης και οι δύο ομάδες θέλουν να παίζουν στον χώρο, οπότε το γεγονός πως η Βιγιαρεάλ παίζει εκτός έδρας θα την εξυπηρετήσει. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.60-1.65.

Προγνωστικά Γαλλία: Ανεβασμένη από τη μεγάλη πρόκριση στο Παρίσι

Στη Ligue 1, η Νις έδειξε τα δόντια της στο Παρίσι. Ο Γκαλτιέ ήταν αισιόδοξος πριν από το μονό παιχνίδι κυπέλλου με την Παρί και είχε τονίσει, πως γνωρίζουμε, ότι για να πάρουμε τίτλο, θα πρέπει κάποια στιγμή να τη νικήσουμε και τα κατάφεραν μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Με καλή ψυχολογία, με δυνατότητες και λύσεις υψηλών προδιαγραφών στην επίθεση, η Νις θέλει να καθιερωθεί σαν μία νέα μεγάλη δύναμη στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Με πέντε συνεχόμενες νίκες, πάτησαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και ομάδες όπως την Κλερμόν, μπορούν και τις καθαρίζουν εύκολα (16:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Κλερμόν πήρε ανάσα, πετυχαίνοντας μία μεγάλη και αρκετά τυχερή νίκη επί της Ρεν με 2-1 και xGoals 1,10-2,49. Δεν μπορεί να κρατήσει η άμυνα της Κλερμόν τους επιθετικούς της Νις (Ντόλμπεργκ, Ντελόρ, Γκουιρί). Δύο από τους τρεις ξεκινά πάντα ο Γκαλτιέ, αυτός που μένει έρχεται και δίνει δυναμική από τον πάγκο. Ο άσος στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεν

Η Ρεν γνώρισε μία άδικη ήττα από την Κλερμόν. Είχε πάρει προβάδισμα, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για το 0-2 και στο τέλος έχασε ολόκληρο το παιχνίδι. Αποτέλεσμα που την έφερε στο -9 με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Μαρσέιγ. Επομένως, για να παραμείνει στο κόλπο της πρώτης τριάδας, αλλά και για να πατά γερά για το Europa League, θα πρέπει να κερδίσει σήμερα την Μπρέστ (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Περιθώριο λάθους δεν υπάρχει.

Η ομάδα του Ζακαριάν, παίζει πολύ άσχημα από τις αρχές Δεκεμβρίου και έχουν σαν εξαίρεση τη νίκη, με 2-0 επί της Λιλ την περασμένη εβδομάδα. Μεσοβδόμαδα, έχασαν με 2-0 στο κύπελλο από τη Ναντ, σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να είναι πραγματικά βαρύ. Ο άσος της Ρεν στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Κλερμόν: 1 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Ρεν - Μπρεστ: 1 (απόδοση 1.60), 18:00
  • Μπέτις - Βιγιαρεάλ: Χ2 (απόδοση 1.60-1.65), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ