BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με ημιτελικούς Κυπέλλου στο 2.00+

Ο Βίκτορ Τζιέκερες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa League 2023-2024 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
Ο Βίκτορ Τζιέκερες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa League 2023-2024 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.00.

Αρκετά φτωχό σε επιλογές το κουπόνι της Τρίτης, πέρα φυσικά από τις πέντε αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ και τους ημιτελικούς Κυπέλλου σε μερικές δυνατές διοργανώσεις της ηπείρου. Με τους ημιτελικούς αυτούς θα ασχοληθούμε, πάμε γρήγορα στις επιλογές μας.

Αρχικά, ξεχωρίζουμε το Σααρμπρίκεν – Καϊζερσλάουτερν. Ημιτελικός Κυπέλλου Γερμανίας, υπέρβαση και για τις δύο ότι έχουν φτάσει μέχρι εδώ, το μομέντουμ όμως των γηπεδούχων κάνει... κλικ. Στη Γ’ Γερμανίας αγωνίζεται η Σααρμπρίκεν, που έχει μετατραπεί σε δήμιο των μεγάλων, έχοντας αποκλείσει ως τώρα τις Μπάγερν (!), Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ. Κόντρα σε Μπάγερν και Γκλάντμπαχ μάλιστα έφτασε στη νίκη με ανατροπή. Χωρίς φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται μακριά από τις μάχες της ανόδου και της παραμονής, επομένως μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Κύπελλο.

Στη Β’ Γερμανίας αγωνίζεται η ιστορική Καϊζερσλάουτεν, που έπεσε ομως στη ζώνη του υποβιβασμού μετά το 1-3 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο Σάββατο. Έχει επομένως και άλλα ζητήματα στο κεφάλι της, ενώ υπάρχει και η κομβική απουσία του φορ/αρχισκόρερ Άχε (20/14) στη μέση. Υπάρχει χώρος για παιχνίδι με το αουτσάιντερ εδώ, στο 3,00 ο άσος της Σααρμπρίκεν.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Θα ασχοληθούμε και με μία αγορά τερμάτων. Υποψήφιο για γκολ μοιάζει το Μπενφίκα - Σπόρτινγκ. Δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου, η Σπόρτινγκ είχε κερδίσει τον πρώτο με 2-1 στην έδρα της. Με καλύτερο πρόσωπο γενικότερα οι φιλοξενούμενοι, η εμπειρία όμως και η προσωπικότητα της Μπενφίκα πρέπει να μπουν στην εξίσωση.

Ευκολία στο γκολ έχουν και οι δύο, η Μπενφίκα είναι αναγκασμένη να κερδίσει, ενώ η Σπόρτινγκ σκοράρει ακόμα και στον... ύπνο της (43/44 παιχνίδια στη σεζόν). Στο G/G & Over 2,5 τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους ματς, την ίδια στιγμή που οι δύο φετινές τους αναμετρήσεις έχουν κάτσει στο 2-1. Κλικ στα γκολ επομένως, παίζεται το G/G & Over 2,5 στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σααρμπρίκεν – Καϊζερσλάουτερν: 1 (απόδοση 3.00), 21:45
  • Μπενφίκα – Σπόρτινγκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ