BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με γκολ σε απόδοση 6.00

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Δεν είναι μεγάλο το πρόγραμμα της ημέρας, ωστόσο οδηγεί σε ποντάρισμα του 6.00.

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, με την Μπιμλπάο να υποδέχεται την Ατλέτικο. Στο πρώτο ματς και με ένα πέναλτι στο 25΄ σκόραρε η Μπιλμπάο κι έκτοτε άντεξε στην πίεση που δέχθηκε, με τον γκολκίπερ Αγκιρεθαμπάλα να την κρατάει όρθια. Οι Βάσκοι καλούνται να διαχειριστούν το υπέρ τους 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, το Σαν Μαμές θα βράζει, όμως η Ατλέτικο δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Παιχνίδι που μπορεί να έχει γκολ, πάμε με το αμφίσκορο στο 1.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επαναληπτικός και για τα ημιτελικά του κυπέλλου Βελγίου, με την Αντβέρπ να φιλοξενεί την Οστάνδη. Έχουν μείνει για τα καλά ανοικτοί λογαριασμοί μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην έδρα της Οστάνδης. Η Αντβέρπ καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να πάρει την πρόκριση απέναντι σε ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Αυτή τη φορά πρέπει να φερθεί πιο σοβαρά και συγκεντρωμένη αμυντικά. Πάμε με το No goal στο 1.70, πιστεύοντας ότι δεν θα σκοράρει η Οστάνδη.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στα ημιτελικά βρίσκεται το κύπελλο Ολλανδίας, μόνο η Φέγενορντ από τα μεγάλα ονόματα κατάφερε να φτάσει εδώ. Τα ματς είναι νοκ άουτ, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η Φέγενορντ πριν μια εβδομάδα έχασε το στόχο του Europa League, καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Ρόμα. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται στα καλά της, είναι επιβαρυμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν θα έχει το κανόνι της, καθώς ο γκολτζής Χιμένες είναι τιμωρημένος. Η Γκρόνινγκεν θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Αξίζει το Under 3,5 στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπιλμπάο – Ατλέτικο: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:30
  • Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν: Under 3,5 (απόδοση 1.85), 21:30
  • Αντβέρπ – Οστάνδη: No goal (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ