ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με combo από Ισπανία και Ιταλία

Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ | Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ | Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 © 2023//JOAN MONFORT/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.80 και στο 3.40 από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Φτωχό ως συνήθως το κουπόνι της Δευτέρας από επιλογές μεγάλων πρωταθλημάτων, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Ζιρόνα – Αλαβές. Τρελαίνει κόσμο η πρώτη, μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (4-2) το περασμένο Σ/Κ, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Έπεσε ξανά 2η μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, φιλοδοξεί να βρεθεί ξανά στο... ρετιρέ της βαθμολογίας.

Γεμάτα γκολ τα παιχνίδια της, το σύνολο του Μίτσελ προσφέρει ασυμβίβαστο επιθετικό ποδόσφαιρο και τα 11/16 Over 2,5 είναι χαρακτηριστικά. Αν κοιτάξουμε ακόμα πιο βαθιά, τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο και η Αλαβές δεν είναι ένας αντίπαλος αμελητέος.

Σχετικά πετυχημένη η σεζόν της ως τώρα, εντελώς άδικη η ήττα από τη Λας Πάλμας (0-1) στο τελευταίο ματς που έδωσε. Ξεχωρίζει το στατιτικό των τεσσάρων G/G στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς, μπορούμε επομένως να ψάξουμε τη νίκη της Χιρόνα, συνδυασμένη με το αμφίσκορο. Το στιλ παιχνιδιού των γηπεδούχων κυρίως ευνοεί ένα τέτοιο σενάριο και το 3,40 του κόμπο ικανοποιεί πλήρως.

Πάμε στο δεύτερο ματς της ημέρας και το Αταλάντα – Σαλερνιτάνα. Κάπως πιο ανοιχτά τα τελευταία ματς της Αταλάντα, η οποία βγάζει ξανά επιθετικές διαθέσεις. Τα λένε όλα το 4-0 στην έδρα της Ράκοφ που καιγόταν (Europa League), όπως και η νίκη επί της Μίλαν με 3-2 στο πρωτάθλημα. Σούπερ η προϊστορία των Μπεργκαμάσκι κόντρα στη Σαλερνιτάνα, από την οποία δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας (4-3-0). Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως πέρυσι η Σαλερνιτάνα είχε μια εφιαλτική μέρα στο Μπέργκαμο (8-2).

Προγνωστικά στοιχήματος

Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, τεράστια η ευκολία με την οποία δέχονται φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά, ο Ιντσάγκι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έστω κι αν υπήρξε ανανέωσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από τη διοίκηση. Δύσκολη, όπως αναφέρθηκε ήδη, η αποστολή στο Μπέργκαμο, για μια Σαλερνιτάνα που μετρά τέσσερα συνεχόμενα Over 2,5 και μονάχα μία νίκη σε όλη τη σεζόν. Μια χαρά ο άσος συνδυασμένος με το Over 2,5, ακόμα και μόνη της μπορεί να τα καταφέρει η Αταλάντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Σαλερνιτάνα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1,80), 21:45
  • Zιρόνα – Αλαβές: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3,40), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ