TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα νίκης για τη Φορταλέζα

Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα, τεχνικός της Φορταλέζα, μαζί με τον Ματέους Χούσα σε αναμέτρηση του Copa Libertadores
Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα, τεχνικός της Φορταλέζα, μαζί με τον Ματέους Χούσα ©2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Φορταλέζα δοκιμάζεται για την έκτη αγωνιστική στην έδρα της Μποταφόγκο η οποία προέρχεται από σπουδαία επί της Φλαμένγκο. Ρίσκο με ποντάρισμα στο 3.27.

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο δοκιμάζεται η Φορταλέζα κόντρα στην Μποταφόγκο σε άλλη μια προσπάθεια για να πετύχει την πρώτη της νίκη για φέτος στο Brasileirao, δεν έχει πάει το πρόγραμμα όπως θα ήθελε για τον Βοϊβόντα. Ναι μεν η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχει διαχειριστεί ορθά το ροτέισον στο Copa Libertadores και στο Κύπελλο Βραζιλίας, αλλά στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα ματς που έχει δώσει είναι χωρίς νίκη, ουραγός με μόλις έναν βαθμό. Στο διάστημα αυτό έχει αποδώσει σε γενικές γραμμές πειστική εικόνα, της έλειπε όμως η ψυχραιμία και η τύχη και σε κάποιες περιπτώσεις την πρόδωσε το κόμπλεξ της.

Η Φορταλέζα είναι ανώτερη ομάδα, είναι για κάτι καλύτερο από αυτό, το γεγονός πως πέρσι εξασφάλισε συμμετοχή στο Copa Libertadores δεν είναι τυχαίο. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Βιτόρια Μπαΐα για το Κύπελλο με 1-0 κάνοντας γερό ροτέισον και με συνολικό σκορ 4-0 προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο. Επικρατεί συσπείρωση, υπομονή και όλοι σκέφτονται εδώ και μέρες το αποψινό ματς, τονίζοντας πως θα τα δώσουν όλα.

Η Μποταφόγκο (00:00 LIVE από το SPORT24) προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς έβγαλε διπλό στην έδρα της Φλαμένγκο μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Άντεξε το σφυροκόπημα της Φλα που δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες, μεγάλος πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ για την Μπότα. Έστω και έτσι πήρε τη νίκη με 1-0 ύστερα από γκολ που πέτυχε στο 51’. Μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στην Σεϊλάντια, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας και επικράτησε 3-0, όπως και στο πρώτο ματς και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μποταφόγκο βγάζει περισσότερο άγχος στο παιχνίδι της, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα εντός έδρας ματς, όμως απέκτησε σημαντικό ηθικό μετά το διπλό επί της Φλα. Δεν είναι πάντως καλύτερη ομάδα από τη Φορταλέζα που έχει μεγάλη ανάγκη για το διπλό απόψε. Στο 3.27 κατά μέσο όρο το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποταφόγκο - Φορταλέζα: 2 (απόδοση 3.27), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ