TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αντίδρασης με τον Φελιπάο στην Ατλέτικο Παραναένσε

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της Βάσκο ντα Γκάμα
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι © 2022 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Μετά από 21 μέρες ο Καρίλε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε και τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ο Φελίπε Σκολάρι. Ψάχνεται στο Brasileirao η Σεαρά. Ποντάρισμα στον διπλασιασμό. Από τέσσερα σερί ταμεία προέρχεται ο Ντενίς Μάρκο.

Η Ατλέτικο Παραναένσε θέλει να χτίσει κάτι δυνατό φέτος, η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά το πρότζεκτ δεν παίρνει σάρκα και οστά, έτσι διαφαίνεται πάντως στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Ο Καρίλε έμεινε 21 μέρες και αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η πεντάρα από τη Δε Στρόνγκεστ στη Βολιβία για το Copa Libertadores. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά η ομάδα δείχνει να της ταιριάζει πιο πολύ το Copa Sudamericana, έτσι και αλλιώς έχει αποδείξει πως εκεί μπορεί να τα πάει περίφημα.

Τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει πλέον ο μπαρουτοκαπνισμένος Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος πάντως θα έχει διπλό ρόλο, τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Στο αποψινό ματς με τη Σεαρά (02:30 LIVE από το SPORT24 ) θα είναι στα επίσημα. Στον πάγκο θα κάτσει ο Γουέσλεϊ Καρβάλιο. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε.

Η Σεαρά έχει επικεντρωθεί στο Copa Sudamericana αυτή την περίοδο και στο Κύπελλο, στο Brasileirao μετράει 3 βαθμούς σε τρία ματς και έχει σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση. Θα πάει με αναγκαστικές λύσεις ο Ντοριβάλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λίγο η αύρα του Φελιπάο, λίγο ο κόσμος που θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια, λίγο η ποιοτική ανωτερότητα της Ατλέτικο Παραναένσε οδηγούν προς τον άσο. Η Σεαρά δεν τρομάζει, μπορεί να αντιδράσει η γηπεδούχος μετά τις τρεις σερί ήττες. Στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους ματς η Ατλέτικο Παραναένσε επικράτησε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλετικο Παραναένσε - Σεαρά: 1 (απόδοση 2.15), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ