ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αντίδρασης για τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στο 2.05

Οι φίλαθλοι της Χιμνάσια Λα Πλάτα
Οι φίλαθλοι της Χιμνάσια Λα Πλάτα © 2022 MARCOS BRINDICCI/ASSOCIATED PRESS

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα φιλοξενεί τη Λανούς σε μια περίοδο που και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε θετικό αγωνιστικό μομέντουμ. Ποντάρισμα στο 2.05.

Η δέκατη αγωνιστική στη Liga Profesional συνεχίζεται στην Αργεντινή. Στη Λα Πλάτα η Χιμνάσια του Γκοροσίτο φιλοξενεί τη Λανούς η οποία και απόψε θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό. Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως τις τύχες της Γκρανάτε ανέλαβε ο Φρανκ Ντάριο Κουντέλκα, που την τελευταία τριετία έχει κάνει μέτρια περάσματα από Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε, Νιούελς και Ουρακάν. Απόψε (00:00 LIVE από το SPORT24 ) δεν θα κάνει το ντεμπούτο του, θα κάτσει πάλι ο Ακόστα στον πάγκο οποίος δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χιμνάσια το πάλεψε κόντρα στη Ρίβερ στο Μονουμεντάλ, αλλά έχασε 1-0. Ήταν αξιοπρεπής, αλλά απείλησε σε λίγες περιπτώσεις. Επικρατεί συσπείρωση στο εσωτερικό και ο Γκοροσίτο προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση, είχε ανάγκη από ενίσχυση η ομάδα, μένει να δούμε τα αποτελέσματα που θα φέρει από εδώ και πέρα. Εντός έδρας είναι άλλη ομάδα με επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λανούς έχει άλλες σκοτούρες, προσπαθεί να βελτιώσει το κλίμα στο εσωτερικό, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι κατά συνέπεια απόψε. Δεν ρολάρει με τον Ακόστα δεν σε πείθει, ενώ δεν έχει κερδίσει στα οκτώ τελευταία ματς (6 ήττες, 2 ισοπαλίες). Η Χιμνάσια είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστη στη Λα Πλάτα, έχει μια καλή ευκαιρία απόψε να ανακάμψει και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ψάχνεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμνάσια Λα Πλάτα - Λανούς: 1 (απόδοση 2.05), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ