TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς-παγίδα για την Μπόκα, με ασφάλεια στο 1.86

Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι στον πάγκο της Ατλέτικο Τουκουμάν κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores
Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι © 2021 FLORENCIA TAN JUN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς πνίγεται στο άγχος και προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση με τον Ιμπάρα στον πάγκο. Ύπουλο το ματς με την Εστουδιάντες, ποντάρισμα στο 1.86.

Αμφίρροπο ματς και αρκετά μπερδεμένο στο Μπομπονέρα απόψε. Η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Εστουδιάντες (02:30 LIVE από το SPORT24) για τη Liga Profesional σε μια περίοδο που δεν είναι σαφώς σε καλή φάση. Ο Ιμπάρα που ανέλαβε τον απαιτητικό ρόλο του αντικαταστάτη του Μπατάλια ζει με την ελπίδα πως θα ανατρέψει την κατάσταση. Πλέον είναι ζήτημα ψυχολογίας, ο αποκλεισμός στο Copa Libertadores από την Κορίνθιανς ήταν πολύ οδυνηρός. Δεν λέει να σηκώσει ανάστημα η Μπόκα, εδώ και καιρό παρουσιάζει υποτονική εικόνα έτσι και αλλιώς. Μετράει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αυτή ήταν απέναντι στην Ταγέρες με το οριακό 1-0 και πέναλτι του Ρόχο στο 79’.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Εστουδιάντες μετά από τρία ματς μακριά από τις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κέρδισε την Μπαράκας στο πρωτάθλημα με 3-1 εντός έδρας, αφού μπήκε πιο δυναμικά και αποφασιστικά στο ματς από την πρώτη στιγμή. Κυριάρχησε, αλλά δεν λέει κιόλας τα πάντα αυτή η νίκη πως ο διακόπτης γύρισε μια και καλή. Ήταν και άτυχη πάντως τελευταία, αφού είχε αρκετά αγωνιστικά θέματα να διαχειριστεί, ενώ και ο Σιελίνσκι είχε μπει σε καραντίνα το προηγούμενο διάστημα, καθώς ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Αργεντινός κόουτς είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Επέδρασε ευεργετικά η επιστροφή του στο ματς με την Μπαράκας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα δεν ενθουσιάζει, πνίγεται στο άγχος και αυτή την περίοδο το κλίμα δεν θεωρείται θετικό, τουναντίον, ο Ιμπάρα έχει ένα βουνό να ανέβει, αλλά το ματς με την Εστουδιάντες δεν είναι εύκολο, αφού στη φιλοξενούμενη επικρατεί μεγαλύτερη συσπείρωση. Συν τοις άλλοις στη γηπεδούχο απόψε ο γκολτζής Μπενεντέτο είναι off, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ο εκ των αρχηγών Ισκιέρδος (στόπερ) είναι ξανά εκτός αποστολής, δεν υπολογίζεται έτσι και αλλιώς, ενώ ο Ιμπάρα σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα κάνει αλλαγές και αλχημείες στη σύνθεση. Πιο δεμένη, με καλύτερη χημεία η ομάδα του "Ρούσο". Στο 1.86 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Εστουδιάντες: Χ2 (απόδοση 1.86), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ