TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα ανάκαμψης στην Κουιαμπά, στοίχημα στο 2.27

Ο Αντόνιο Ολιβέιρα στον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στη Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια για το Copa Sudamericana
Ο Αντόνιο Ολιβέιρα © 2023 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του Brasileirao η Κουιαμπά φιλοξενεί στο Μάτο Γκρόσο την Κρουζέιρο η οποία είναι ντεφορμέ, αλλά καλύτερα αποδίδει εκτός παρά εντός. Ποντάρισμα στο 2.27.

Κουτσουρεμένο όπως γίνεται αντιληπτό το πρόγραμμα της ημέρας λόγω Εθνικών ομάδων και στην αγαπημένη Λατινική Αμερική λίγα πράγματα ξεχωρίζουν. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του Brasileirao στα δυτικά της χώρας και σε μια έδρα που πολλές ομάδες ταλαιπωρούνται η Κουιαμπά φιλοξενεί την Κρουζέιρο.

Είχε δύσκολο πρόγραμμα να βγάλει η Κουιαμπά, λογικό το ντεφορμάρισμα λοιπόν, αλλά στο τελευταίο χρονικά ματς έβγαλε αντίδραση και παλμό. Κέρδισε τη Φλουμινένσε εντός έδρας με 3-0, με τη Φλου να παίζει με ρεζέρβες. Πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε και ο Ολιβέιρα είχε όλο τον χρόνο για να συμμαζέψει την κατάσταση. Μπορεί να βρίσκεται εντός ζώνης Copa Sudamericana, αλλά όλοι επιμένουν ότι βασικός στόχος είναι η παραμονή και δείχνει να πετυχαίνει από νωρίς αυτό το μέλημα.

Στην Κρουζέιρο η κατάσταση δεν είναι καλή, ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Πολλά θέματα, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Μπερδεμένα τα πράγματα, πολλά ups and downs στο χορτάρι και ο νεοεισελθείς Ζε Ρικάρντο έχει πολλά να διορθώσει. Κακή εμφάνιση και πριν δύο εβδομάδες στο εντός έδρας ντέρμπι με την Αμέρικα Μινέιρο, δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το τελικό 1-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύσκολη έδρα αυτή της Κουιαμπά, ζόρικη ομάδα, παίζει με υπομονή. Η Κρουζέιρο έχει πολλά να αλλάξει, επικρατεί άγχος και πίεση. Είναι πιο αποτελεσματική εκτός, παρά εντός, αλλά ακόμα και στον δρόμο τελευταία δεν τα πάει καλά. Ο άσος πιέζεται, στο 2.27 που κυκλοφορεί πλέον μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Κρουζέιρο: 1 (απόδοση 2.27), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ