ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα ανάκαμψης για τη Ντιφένσα Χουστίσια με το 2.15

Ο Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε τεχνικός της Ντιφένσα Χουστίσια
Ο Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε © 2022 GUSTAVO GARELLO, POOL/ASSOCIATED PRESS

Για την έβδομη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή η Ντιφένσα Χουστίσια τίθεται αντιμέτωπη με την Αλντοσίβι. Ποντάρισμα στο 2.15.

Ώρα νίκης, ώρα αντίδρασης για τη Ντιφένσα Χουστίσια στο πρωτάθλημα. Η ομάδα προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα και απόψε κοντράρεται με την Αλντοσίβι (01:00 LIVE από το SPORT24), που και αυτή βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 4 βαθμούς. Η Ντιφένσα είναι μια φιλότιμη και αρκετά μαχητική ομάδα. Της έλειπε η αυτοπεποίθηση το τελευταίο διάστημα, αλλά και η τύχη, δεν είχε τόσο καλό πρόγραμμα. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή, αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, ωστόσο έγιναν κινήσεις και ήρθε η ισορροπία στο κομμάτι αυτό.

Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εκτός έδρας την Αρχεντίνος για το Κύπελλο με 1-0. Ήταν καλύτερη του παιχνιδιού και πιο αποτελεσματική στο ματς, άξιζε την πρόκριση και την πήρε. Μια νίκη που έφερε αυτοπεποίθηση στο εσωτερικό. Είχε προηγηθεί η ήττα στο πρωτάθλημα από τη Χιμνάσια με 1-0, σ’ ένα ματς που υστέρησε στα τελειώματα και σε μεγάλη διάρκεια ήταν η καλύτερη του ζευγαριού. Δεν το κουνάει για την ώρα ο Μπεκατσέτσε έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αφού η ομάδα δείχνει στο ανέβασμα. Βρίσκεται πάντως και στα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπόκα μετά από τη φυγή του Μπατάλια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αλντοσίβι προέρχεται από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Κέρδισε τη Ροσάριο του Καρλίτος Τέβες με 2-1 και ο Λεάντρο Σομόσα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην ομάδα. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 33’, ισοφαρίστηκε στο 62’, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη, άργησε, αλλά ήρθε το γκολ στο 83’. Έχει ανάγκη και από άλλες νίκες, καθώς βρίσκεται στο όριο της κόκκινης ζώνης στην ειδική βαθμολογία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αλντοσίβι λογικά θα πάει με την ίδια ενδεκάδα σήμερα όπως με τη Ροσάριο. Η Ντιφένσα δεν είναι κακή ομάδα, ίσα ίσα, το παλεύει, αλλά της έλειπε η αυτοπεποίθηση, μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις και την πρόκριση στο Κύπελλο τονώθηκε το ηθικό, ο Μπεκατσέτσε μπορεί να ηρεμήσει μετά τις μεταγραφές που έγιναν, ενώ η θέση του πλέον δεν είναι τόσο στον αέρα. Είναι καλύτερη ομάδα από την Αλντοσίβι, με τον Σομόσα να έχει πολλά να διορθώσει ακόμα. Είναι μια καλή ευκαιρία απόψε για να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Λογικός ο φαβοριτισμός του άσου. Στο 2.15 το συνδυαστικό 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιφένσα Χουστίσια - Αλντοσίβι: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.15), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ