ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το ηθικό στα ύψη η Βελές για το 2.65

Οι παίκτες της Βελές πανηγυρίζουν πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Libertadores απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ
Οι παίκτες της Βελές πανηγυρίζουν πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Libertadores © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Βελές προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στο Copa Libertadores και καλείται να επιστρέψει στην εγχώρια πραγματικότητα πλέον μέχρι να ξεκινήσουν τα προημιτελικά. Αλλαγή τεχνικού στην Κολόν, γύρισε φαβορί η Βελές. Ποντάρισμα στο 2.65.

Πολλά σκαμπανεβάσματα έχει το σετ τιμών στο Κολόν Σάντα Φε - Βελές Σάρσφιλντ (01:00 LIVE από το SPORT24). Η Κολόν δεν διάγει τις καλύτερες μέρες, έριξε το βάρος στο Copa Libertadores, αλλά δεν της βγήκε, αφού αποκλείστηκε στη φάση των "16" από την Ταγέρες (1-1 εκτός, 2-0 ήττα εντός). Ο Φαλσιόνι όλη την προσοχή την έριξε εκεί, αλλά δεν απέφερε καρπούς. Ο ίδιος αποτέλεσε παρελθόν μετά από αυτή την ήττα. Ήταν έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό σε δύσκολη θέση, είχε χάσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη κόσμου και διοίκησης, απλώς όλοι περίμεναν ένα θαύμα μια αναπάντεχη μεταστροφή. Πλέον την ομάδα αναλαμβάνει ο Σέργιο Ροντίνα της Σεντράλ Κόρδοβα, που παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες. Απόψε πάντως θα πάει με υπηρεσιακό στο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βελές τα κατάφερε και συνεχίζει στο Copa Libertadores, είχε υψηλό εμπόδιο στους "16", αλλά απέκλεισε τη Ρίβερ Πλέιτ. Κέρδισε στο πρώτο ματς, πήρε το 0-0 στη ρεβάνς του Μονουμεντάλ. Ήταν καλύτερη και στα δύο ματς, πιο πειστική και δραστήρια και άξιζε την πρόκριση. Βέβαια, στη ρεβάνς δέχτηκε γκολ προς το τέλος, αλλά ακυρώθηκε από το VAR σε μια φάση που σηκώνει πολλή κουβέντα. Όπως και να έχει προκρίθηκε αυτή που το άξιζε. Ο Μεδίνα που άκουσε πολλά στο πέρασμά του στην Ιντερνασιονάλ και ξίνισε κόσμο με την πρόσληψή του τον Μάιο, κέρδισε πολλούς πόντους δεδομένα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν (1-0) σ’ ένα ματς που έκανε ροτέισον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η απόλυση Φαλσιόνι άλλαξε τα δεδομένα και το διπλό γύρισε φαβορί, από το 2.77 έπεσε στο 2.65, ενώ ο άσος ανέβηκε στο 2.85, που προηγουμένως ήταν φαβορί στο 2.62. Ακόμα και να κάνει ροτέισον ο Μεδίνα δεν θα είναι τόσο γερό, αφού ακολουθεί ματς με τη Ρίβερ στο πρωτάθλημα, είχε όλο τον χρόνο για να αποφορτιστούν όλοι, ενώ δεν θέλει να διαταράξει το κλίμα.

Η Κολόν είναι μέτρια εδώ και καιρό, ο Ροντίνα ίσως τη συνεφέρει, αλλά δεν είναι αυτός που κάθεται στον πάγκο απόψε. Υπήρξε πίστη για την πρόκριση στη συνέχεια του Copa Libertadores, αφού ήταν η πιο έμπειρη του ζευγαριού, αλλά δεν πήρε το εισιτήριο. Ο αποκλεισμός έφερε απογοήτευση. Το μομέντουμ είναι με το πλευρό της Βελές, που μετά από χρόνια πέτυχε κάτι σπουδαίο σε διεθνές επίπεδο. Στο 2.65 το διπλό αποτελεί μια επιλογή που αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολόν Σάντα Φε - Βελές: 2 (απόδοση 2.65), 01:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ