TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ονειρεύεται τίτλο η Χιμνάσια, καίγεται η Σεντράλ

Ο Ραούλ Γκοροσίτο στον πάγκο της Τίγκρε σε αναμέτρηση κόντρα στην Παλμέιρας στο Copa Libertadores
Ο Ραούλ Γκοροσίτο © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο δρόμος προς το πρωτάθλημα για τη Χιμνάσια Λα Πλάτα περνάει από το Αλφρέδο Τερέρα κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα. Στο 3.14 ποντάρει για απόψε ο Ντενίς Μάρκο μετά από το χθεσινό λάτιν ταμείο.

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα ονειρεύεται το τρόπαιο του πρωταθλητή, είναι πιο κοντά από ποτέ να σηκώσει την κούπα στην Αργεντινή μετά από εννιά δεκαετίες (τελευταία κατάκτηση το 1929). Δεν έχει όμως το ειδικό βάρος της φανέλας για να το πιστέψει και να το φτάσει ως το τέλος, φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις πως δεν έχει τη δυναμική, ενώ πολλά ματς τα παίρνει με το στανιό. Με νίκη απόψε ανεβαίνει στην κορυφή και αφήνει δεύτερη την Ατλέτικο Τουκουμάν με τη διαφορά τους να είναι στον βαθμό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο δρόμος της περνάει όμως από το Αλφρέδο Τερέρα για να αντιμετωπίσει τη Σεντράλ Κόρδοβα (02:30 LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Μπάλμπο παλεύει με νύχια και με δόντια για να διατηρηθεί στο κόλπο της παραμονής, βρίσκεται εκτός κόκκινης ζώνης, έχει σημαντικό προβάδισμα από Αλντοσίβι και Πατρονάτο, αλλά δεν επικρατεί εφησυχασμός. Ο Μπάλμπο κρατάει δεμένους τους παίκτες του και πάνω από όλα προσγειωμένους, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που στα τελευταία εντός έδρας ματς έχουν γίνει καλές εμφανίσεις. Χωρίς ήττα εδώ και τέσσερα ματς η Σεντράλ με 3 νίκες και μια ισοπαλία, σ’ όλα σκόραρε, ενώ πριν από αυτά τα ματς είχε χάσει από τη δυνατή Ράσινγκ με 3-1, που προσπαθεί και αυτή να χτυπήσει πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεντράλ απέκτησε σημαντικό θάρρος μετά από τη γεμάτη εμφάνιση επί της Γοδόι Κρους με 3-0, αφού είχαν προηγηθεί τρία ζόρικα ματς που δεν είχε κερδίσει. Η Χιμνάσια δεν έχει το μέταλλο για να το φτάσει ως το τέλος, δείχνει συχνά τέτοιες συμπεριφορές, δεν μπορεί να τελειώσει ματς και δυσκολεύεται να ξεδιπλωθεί όταν αγχώνεται και βρίσκει κλειστούς χώρους. Οι εκτός έδρας εμφανίσεις της είναι οριακές σε γενικές γραμμές. Αναμένεται ισορροπημένο ματς, για γερά νεύρα, η καθεμία έχει το δικό της κίνητρο. Στο 3.14 το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Χιμνάσια Λα Πλάτα: Χ (απόδοση 3.14), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ