ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για την επιβίωσή της στο 2.35 η Πατρονάτο

Ο Αργεντινός τεχνικός Φακούντο Σάβα σε αναμέτρηση της Ράσινγκ με την Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores
Ο Φακούντο Σάβα © 2022 EUGENIO SAVIO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Πατρονάτο - Ροζάριο για τη Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται τα ξημερώματα το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Μία εξ αυτών είναι το Πατρόνατο – Ροζάριο Σεντράλ, όπου ο άσος είναι φαβορί στο 2.35 (00:00 Live από το SPORT24).

Για την Πατρονάτο το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι must win, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η ομάδα του Φακούντο Σάβα δίνει πολύ μεγάλο αγώνα για να βελτιώσει τον μέσο όρο της και να πιάσει τις Αλντοσίβι και Αρσεναλ Σαραντί, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ακριβώς από πάνω της.

Στην τρέχουσα Λίγκα Προφεσιονάλ, η Πατρονάτο έχει μαζέψει 27 βαθμούς σε 19 αγώνες και ειδικά εντός έδρας είναι εξαιρετική με ρεκόρ 6-3-1. Μάλιστα, τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0) μέσα στην Παρανά, κρατώντας ανέπαφη την εστία της πέντε φορές!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Ροζάριο δεν κυνηγάει τίποτα στο φετινό πρωτάθλημα και πρακτικά περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Ο Κάρλος Τέβες εξακολουθεί να αλλάζει συνεχώς σχήματα και πρόσωπα, τεστάροντας ουσιαστικά την ομάδα του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η Ροζάριο έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι ματς (1-3-2) και ειδικά εκτός έδρας έχει ήδη γνωρίσει πέντε ήττες σε εννιά αγώνες.

Με δεδομένο ότι η Πατρονάτο καίγεται για τη νίκη, καθώς δίνει αγώνα επιβίωσης ο άσος είναι αποδεκτός στο 2.35. Άλλωστε, η Ροζάριο δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο και τις τρεις τελευταίες φορές που έπαιξε στην έδρα της Πατρονάτο γνώρισε ισάριθμες ήττες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατρονάτο – Ροζάριο: 1 (απόδοση 2.35), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ