BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολυμπιακός και Μίλαν σε κυριακάτικη δυάδα

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με στοιχηματική δυάδα Κυριακής σε απόδοση 3.59.

Ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος με δύο σερί νίκες και 7-0 γκολ. Φορτούνης, Μπακαμπού και Χάμες δείχνουν να είναι σε κορυφαία κατάσταση, με τον Χουάνγκ να δίνει τον ρυθμό στη μεσαία γραμμή. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο με δικό του κόσμο, την ώρα που ο Βόλος (16:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) είναι ντεφορμέ και επιθετικά δεν μπορεί να δημιουργήσει καν ευκαιρίες. Η ομάδα της Θεσσαλίας, μετά την φυγή του Φερνάντες έχει μεγάλο θέμα στην δημιουργία ευκαιριών, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια που πήρε έστω ένα βαθμό είχε MVP τον τερματοφύλακα της. Επιπλέον ο μέσος Τσοκάνης τραυματίστηκε ξανά και θα απουσιάσει για ακόμη ένα μήνα, μία απουσία που κοστίζει αρκετά στους γηπεδούχους

Συνολικά, οι γηπεδούχοι στα τελευταία τρία παιχνίδια τους κόντρα σε ομάδες του Big-5 δέχθηκαν 12 γκολ και σκόραραν μόνο ένα. Λογικά το διπλό να παίζει σε χαμηλές τιμές.

Ένα από τα στατιστικά που επιβεβαιώνεται συχνά σε παιχνίδια του Βόλου είναι τα κόρνερ που κερδίζει ο αντίπαλος, καθώς η ομάδα της Θεσσαλίας δέχεται αρκετές φάσεις. Οκτώ κόρνερ κέρδισε ο ΟΦΗ, οκτώ η ΑΕΚ, οκτώ και ο Παναθηναϊκός στο μεταξύ τους για το Κύπελλο. και μαντέψτε πόσα κέρδισε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι.. οκτώ. Η επιλογή να έχει ο Ολυμπιακός over 5,5 κόρνερ εδώ πληρώνει 1.89, στατιστικό που επιβεβαίωσαν οι ερυθρόλευκοι και στο τελευταίο τους παιχνίδι.

Προγνωστικά Serie A

Εκτός Ελλάδος, στάση στο μεγάλο ματς για την ιταλική Serie A, Μίλαν – Ρόμα (21:45 Cosmote Sport 2HD, LIVE από το SPORT24). Η ήττα της Νάπολι άνοιξε ξανά κουβέντα τίτλου για τους πρωταθλητές, που έρχονται από μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε παρόμοιας δυναμικής παιχνίδι η Ρόμα προβλημάτισε έντονα, κέρδισε με το οριακό 1-0 την Μπολόνια, παίζοντας απλά για να κρατήσει το αποτέλεσμα σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα. Η κουβέντα για το μέλλον του Μουρίνιο δεν κάνει καλό στο εσωτερικό της ομάδας, την ώρα που στη μεσαία γραμμή υπάρχει εμφανέστατο πρόβλημα ταχύτητας. Ο άσος έχει προβάδισμα στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Ολυμπιακός: Over 5,5 κόρνερ Ολυμπιακός (απόδοση 1.89), 16:00
  • Μίλαν - Ρόμα: 1 (απόδοση 1.90), 21:45

Στο BetMarket.gr βρίσκεις αναλύσεις για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, σπάνιες στοιχηματικές ιστορίες, πλούσια και μοναδικά στατιστικά και καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ