BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος; Οι τελικές της Ζιρόνα και η ευκαιρία της Βίλα

Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Primera Division και την Premier League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Αλμερία με τη Ζιρόνα. Οι γηπεδούχοι είχαν χρόνο να προετοιμαστούν καλύτερα για το σημερινό ματς, με δεδομένο πως είχαν αποκλειστεί από τις πρώτες φάσεις του Copa Del Rey. Βέβαια, εάν παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο όπως στην ήττα με 0-1 από την Οσασούνα, τότε δεν θα έχει ελπίδες. Έφτασε αισίως στο -12 από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε θα χρειαστεί πολλαπλά… θαύματα για να τη σκαπουλάρει. Η Ζιρόνα από την άλλη είχε ένα εύκολο πέρασμα από την Ελτσε (Β’, 2-0) στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έκαμψε την αντίσταση και της Ατλέτικο (4-3) δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι μόνο τυχαία δεν είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Το σημερινό είναι must win ματς από τη στιγμή που θέλει το πρωτάθλημα.

Με την εικόνα που βγάζει φέτος στο πρωτάθλημα η Ζιρόνα, μόνο παράλογες δεν είναι οι αποδόσεις φαβορί που τις δίνονται. Εμείς θα προτιμήσουμε τις τελικές της στην εστία και δη στο Over 4,5. Έχει 5,6 μέσο όρο στα τελευταία 10 ματς εκτός έδρας, ενώ το επιβεβαίωσε στις 6/7 εξόδους στο πρωτάθλημα. Το Over 4,5 τελικές στην εστία από τη Ζιρόνα έχει απόδοση 1.53.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Έβερτον με την Άστον Βίλα για την Premier League. Οι Toffees κάνουν… κοιλιά, μιας και αγνοούν τη νίκη εδώ και 5 σερί παιχνίδια (0-2-3), ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος έχουν ηττηθεί και στις 3 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Η Άστον Βίλα από την άλλη, εξαιρώντας την ήττα με 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δε δίνει δικαιώματα το τελευταίο διάστημα (6-3-1 στους 10 τελευταίους αγώνες της), ενώ βρίσκει πολύ εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα (σκόραρε και στα 13 πιο πρόσφατα δείγματα της).

Η γηπεδούχος μετά τον αποκλεισμό από το League Cup από τη Φούλαμ έχει πέσει και δε θυμίζει την ομάδα του προηγούμενου διαστήματος που νίκησε τις Νιουκάστλ και Τσέλσι. Εξαιρετική η Άστον Βίλα και με βάση το πρόσωπο που μας δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Έβερτον. Το διπλό προσφέρεται στο 2.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμερία - Ζιρόνα: Ζιρόνα Over 4,5 τελικές στην εστία Ζιρόνα (απόδοση 1.53), 15:00
  • Έβερτον - Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.45), 16:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, μελετημένα προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ