BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι ισχυροί φιλοξενούμενοι και τα γκολ

Arsenal's Bukayo Saka celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United at Emirates stadium in London, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μπουκαγιό Σάκα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ 2023 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νιουκάστλ. Είναι αναμφίβολα το κορυφαίο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Νησί, με τους Κανονιέρηδες να έχουν μπει με φόρα στο 2024 στο πρωτάθλημα, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες με τέρματα 21-2! Βέβαια, δεν ξεχνάμε το μεσοβδόμαδο… στραπάτσο και την ήττα με 1-0 από την Πόρτο στην πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση στους 16 του Champions League. Όσο για τη Νιουκάστλ, είναι σε καλή κατάσταση (2-2-0 στα 4 τελευταία παιχνίδια της), όμως συνεχίζει να προβληματίζει ανασταλτικά, καθώς και στις 3 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της είδε την εστία της να παραβιάζεται τουλάχιστον 2 φορές.

Η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι στον αμυντικό τομέα δεν περνάει απαρατήρητη στα μάτια μας και εκτιμούμε ότι δύσκολα θα ανταπεξέλθουν στο τέμπο που επιβάλλουν οι Λονδρέζοι εντός έδρας και είναι πιθανό το κοντέρ να γράψει πολλά αν πιάσουν ρυθμό. Με βάση τα παραπάνω λοιπόν θα πάμε με το 1 & Over 2,5 του 1,78, με τους γηπεδούχους να έχουν επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή και στα 2 πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό τους.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Αλμερία με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Γρανάδα (1-1), αλλά με ισοπαλίες δεν έχουν καμία τύχη. Αισίως η Αλμερία έφτασε στο -12 από την παραμονή και πρακτικά δεν υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το παλεύει πάντως, το τελευταίο διάστημα όσο μπορεί σε κάθε ματς, αυτό το αναγνωρίζουμε. Η Ατλέτικο κατέβηκε με αμιγώς αμυντική προσήλωση κόντρα στην Ίντερ την περασμένη Τρίτη. Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε (1-0) από δικό της τραγικό λάθος στο 79’. Το κακό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως δεν επιτέθηκε σχεδόν καθόλου. Εξάλλου, ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός με την Μπιλμπάο, από την οποία είχε χάσει εντός έδρας 1-0.

Η Αλμερία δε δείχνει ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα φέτος, με δεδομένο πως φτάσαμε στην 26η αγωνιστική και ακόμη δεν έχει κερδίσει! Η Ατλέτικο από την πλευρά της, έρχεται από ήττα στην Ίντερ (0-1) στο Champions League και έχει μεσοσβόμαδα τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο στο Κύπελλο. Λογικά θα πάει σε ροτέισον, όμως το ίδιο έκανε και με την ανεβασμένη Λας Πάλμας και νίκησε με 5-0. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό σε απόδοση 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Νιουκάστλ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.78), 22:00
  • Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (απόδοση 1.75), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ