BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι φιλοξενούμενοι πληρώνουν στην Κολομβία

Jeison Lucumi of Colombia's Tolima reacts during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Jeison Lucumi of Colombia's Tolima reacts during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo) © 2023 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Κολομβίας με δύο διπλά σε τιμές αουτσάιντερ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Ντεπορτιβο Κάλι με τη Ντεπόρτες Τολίμα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σταθερή παρουσία στο Κλαουσούρα, με βάση και τα αποτελέσματα τους (3-2-2). Η ανασταλτική τους λειτουργία είναι η αχίλλειος πτέρνα τους, μιας και χαρακτηριστικό είναι πως σπάνια κρατάει το μηδέν στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ σε 6/8 τελευταίους αγώνες της.

Η Ντεπόρτες Τολίμα από την άλλη τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα δίχως να δεχθεί τέρματα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την πορεία έχει ο τεχνικός Γκονζάλες, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ομάδας και έχει προχωρήσει σε σημαίνουσες αλλαγές στην εικόνα της.

Μόνο εύκολα δεν μπορεί να κοντράρει κάποιος την Κάλι εντός έδρας, αφού μπροστά στο κοινό της είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, ενώ έχει να χάσει εντός έδρας από τον περασμένο Μάρτιο (6-8-0 το σερί της έκτοτε). Παρόλα αυτά δίνει δικαιώματα με την αμυντική της συμπεριφορά την ώρα που η Τολίμα είναι σε τοπ φόρμα, ενώ ανασταλτικά είναι άτρωτη, διατηρώντας αήττητο στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο (1-2-0).

Με βάση τα παραπάνω αλλά και το γεγονός ότι η Τολίμα αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων ρόστερ της κατηγορίας, θα πάμε στο διπλό σε απόδοση 2.87.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ντεπορτιβο Περέιρα με την Αγκίλας. Οι γηπεδούχοι είναι σε μέτρια φόρμα το τελευταίο διάστημα, έχοντας κερδίσει μόνο την ουραγό και νεανική Ενβιγκάδο στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων της (1-1-3) για το πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις, κρατάμε το γεγονός πως μπροστά στο κοινό της δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα, μετρώντας 3 ήττες στους τελευταίους 4 αγώνες της (1-0-3) και μάλιστα δεχόμενη πολύ εύκολα γκολ (9 τέρματα παθητικό σε αυτά τα ματς).

Σε ευχάριστη έκπληξη του Κλαουσούρα εξελίσσεται η Αγκίλας μιας και είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα παραμένει αήττητη μετά από 15 αγωνιστικές (9-6-0). Χαρακτηριστικό είναι πως μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις για το πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Στον τελευταίο αγώνα με την Σάντα Φε επικράτησε με 5-0 και μάλιστα εκτός έδρας, με την τελευταία να αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε αντίθετες καταστάσεις οι δύο ομάδες, με τους μεν γηπεδούχους να δυσκολεύονται να πάρουν κάτι από την έδρα τους, την ώρα που η Αγκίλας έχει εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία (η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 10 τέρματα παθητικό) και στην παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί στην κόντρα-επίθεση κάνει το γκολ.

Με βάση τα παραπάνω θα πάμε στο διπλό του 2.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεπορτίβο Κάλι – Ντεπόρτες Τολίμα: 2 (απόδοση 2.87), 02:15
  • Ντεπορτίβο Περέιρα – Αγκίλας: 2 (απόδοση 2.75), 04:30

Η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματά ούτε την περίοδο των εθνικών ομάδων στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ