ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οδοστρωτήρας η Ατλέτικο, κερδίζουν Μπράγκα και Γκενκ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga απέναντι στην Ρεάλ | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga απέναντι στην Ρεάλ | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις δύο αναμετρήσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και τα ματς Λέουβεν - Γκενκ και Μπράγκα - Τσάβες από τη βελγική και την πορτογαλική λίγκα αντίστοιχα.

Δύο παιχνίδια στο πρόγραμμα της Ισπανίας και τα δύο έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στο πρώτο χρονικά η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Οσασούνα. Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ κι έμεινε στο -11 από την κορυφή σε ένα επεισοδιακό ματς. Τρίτο ματς αήττητη η Οσασούνα, στάθηκε όρθια στο Πιθχουάν, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τη Σεβίλλη. Η Μπαρτσελόνα σε περίεργη φάση και με μια άμυνα που δέχεται συνεχώς γκολ. Αξιόπιστη τελευταία η Οσασούνα επιθετικά, επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2.40.

Δύο ώρες αργότερα, στις 22:00, υπάρχει το Ατλέτικο – Βαγιεκάνο. Πραγματικός οδοστρωτήρας ήταν η Ατλέτικο την Κυριακή (2-0 τη Βαλένθια, μπορούσε και άλλα γκολ), στοχεύει σε άλλη μια εντός έδρας νίκη στο απόρθητο φέτος Μετροπολιτάνο, όπου μετράει 10-1-0. Παίζοντας φουλ άμυνα η Βαγιεκάνο, απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Ανοέτα από τη Σοσιεδάδ. Δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει ξανά, από τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει και το θηρίο της Ατλέτικο. Ο άσος πληρώνει 1.50.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου υπάρχει δράση με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Γκενκ έχει χάσει έδαφος, καθώς έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. Τελευταία το 1-1 στην έδρα της σκληροτράχηλης Σιντ Τρούιντεν και επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προφανώς και στο χέρι της είναι να τα καταφέρει απέναντι στην αδύναμη Λέουβεν και είναι σωστό φαβορί στο 1.65.

Στην Πορτογαλία δύο ματς την Τετάρτη και εννοείται καυτό φαβορί η Μπράγκα στην αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Τσάβες. Η Μπράγκα γνωστή για τις επιθετικές της δυνατότητες και το πόσο εύκολα σκοράρει, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί και αμυντικά. Απέναντι στην ουραγό Τσάβες που διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις της λίγκας, είναι σε θέση να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελονα - Οσασούνα: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.40), 20:00
  • Ατλέτικο - Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.50), 22:00
  • Λέουβεν - Γκενκ: 2 (απόδοση 1.65), 19:45
  • Μπράγκα - Τσάβες: 1 & N/G (απόδοση 2.10), 22:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ