BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο κλειστός ημιτελικός και η στήριξη στην έδρα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο κλειστός ημιτελικός και η στήριξη στην έδρα
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα παιχνίδια για το ιταλικό Super Cup και την 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τον ημιτελικό του Super Cup Ιταλίας μεταξύ της Ίντερ και της Λάτσιο. Οι Νερατζούρι παραμένουν στην κορυφή της Serie A και έχουν τον πρώτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον τελευταίο τους αγώνα επικράτησαν με το επιβλητικό 1-5 της Μόντσα. Στα θετικά είναι πως η Ίντερ βρίσκει πάντα τον τρόπο και παίρνει αποτελέσματα, όμως στα αρνητικά μπαίνει το ότι δέχθηκε γκολ και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Λάτσιο από την άλλη είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα, καθώς μετρά πέντε διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων στις τρεις δεν δέχθηκε γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως οι τρεις τελευταίες ήρθαν με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, δείγμα της δυσκολίας τους. Κρατάμε επίσης πως πολλές φορές αγωνίζεται χωρίς καθαρό επιθετικό και ναι μεν υπάρχει ρίσκο, όμως μέχρι στιγμής φέρνει αποτέλεσμα.

Περιμένουμε λοιπόν μια κλειστή αναμέτρηση, χωρίς υψηλό ρυθμό και πολλές φάσεις, ενώ δύσκολα θα δούμε πολλές επιλογές ρίσκου. Θα προτιμήσουμε, λοιπόν, το Under 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Ανδόρα. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 4/4 ισοπαλίες με το 1-1 στην Ελδένσε. Βέβαια, ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα, οπότε έχει την ευκαιρία να την πετύχει απέναντι στην Ανδόρα, μία ομάδα που έχει 70% κατοχή στα παιχνίδια της και στο τέλος χάνει. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 3-2 από τη Λεγκανές εντός έδρας παρότι πήραν το προβάδισμα δύο φορές και η αντίπαλός τουςς κατέβηκε χωρίς τους δύο βασικούς της επιθετικούς. Εκτός έδρας δε μετρά 8/11 ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς να βρει δίχτυα στις τέσσερις τελευταίες. Λογικό αυτό, καθώς παρουσιάζει δυστοκία στο γκολ (22/21).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σαραγόσα έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες της Segunda Division. Παρόλα αυτά τα νούμερα δεν είναι με το μέρος της. Δεν είναι φυσιολογικό για ομάδα του βεληνεκούς της και με 20.000 μέσο όρο κόσμο στις εξέδρες να έχει 1 νίκη στα 7 πιο πρόσφατα 90λεπτα στη βάση της. Λογικά, όμως, ήρθε η ώρα να δείξει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία υποδεέστερη και δυσκοίλια στο γκολ ομάδα. Θα πάμε στον άσο σε απόδοση 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Λάτσιο: Under 2,5 (απόδοση 1.85), 21:30
  • Σαραγόσα - Ανδόρα: 1 (απόδοση 2.05), 21:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα και οι σπουδαιότερες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, μελετημένα προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ