BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι στο Λονδίνο, με απουσίες η Μπολόνια

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι στο Λονδίνο, με απουσίες η Μπολόνια
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η σημερινή στήλη του BetMarket.gr ταξιδεύει στο Λονδίνο και τη Μπολόνια και έχει δύο ενδιαφέροντα σημεία.

Την Άρσεναλ φιλοξενεί η Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ με δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι. Η Πάλας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League, επικρατώντας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0. Οι Αετοί έκλεισαν σωστά τους χώρους με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μην είναι απειλητικός, την ώρα που στις αντεπιθέσεις έβγαζαν… φωτιές.

Η Άρσεναλ από την άλλη παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ενώ το α’ ημίχρονο ήταν ονειρικό και προηγήθηκε με 2-0, στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, με αποτέλεσμα η Νότιγχαμ να πάρει θάρρος και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κρατάμε φυσικά το γεγονός πως οι Κανονιέρηδες ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι και αργά ή γρήγορα θα πιάσουν τα περσινά τους στάνταρ.

Έχουμε σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες όσον αφορά το ποιοτικό σκέλος, θα αποφύγουμε, όμως, το τελικό αποτέλεσμα και θα πάμε στα γκολ. Η Άρσεναλ είναι ομάδα που θέλει να έχει τη μπάλα στα πόδια, κάτι που εξυπηρετεί την Κρίσταλ Πάλας, η οποία ψάχνει τις αντεπιθέσεις, οπότε ένα γκολ μπορεί να το βρει. Όσο δε για την παραγωγικότητα των Κανονιέρηδων, η ποιότητα τους μπροστά είναι τέτοια που πιστεύουμε πως θα βρουν γκολ. Θα πάμε λοιπόν στο Goal/Goal στο υψηλό 1.82.

Συνεχίζουμε στη Serie A και την αναμέτρηση της Μπολόνια με τη Μίλαν. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν τη σεζόν με αρκετά εμπόδια, μιας και στη διάρκεια της προετοιμασίας έχασε τον σκόρερ Αρναούτοβιτς (10 γκολ), ενώ και ο αρχισκόρερ Ορσολίνι (11 γκολ) δεν έβγαλε όλη την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Εκτός είναι και ο εξτρέμ Μπάροου, ο οποίος πέρυσι ήταν ο κορυφαίος σε ασίστ της ομάδας (8 ασίστ – 2ος στη Serie A).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν ξεκινά τη σεζόν ως 4ο φαβορί για τον τίτλο. Οι προσθήκες των Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ, Ρέιντερς και Τσικουέζε ανεβάζουν επίπεδο τη μεσοεπιθετική της γραμμή, ενώ η παρουσία των Ζιρού και Λεάο στην επίθεση εγγυούνται το γκολ.

Τα προβλήματα της Μπολόνια σχεδόν μας αναγκάζουν να καταφύγουν στο διπλό της Μίλαν, που είναι και φαβορί. Η νίκη των ροσονέρι προσφέρεται σε ανώτερη απόδοση το 2.00 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Μίλαν: 2 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Goal/Goal (απόδοση 1.82), 22:00
TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ