TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι… απουσιών στο Ολίμπικο για Λάτσιο και Νάπολι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι @ 2022 LUIS VIERA / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.62 και στο 3.25 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Κομβικό ματς διεξάγεται στη Ρώμη ανάμεσα σε Λάτσιο και Νάπολι, ο χαμένος (αν υπάρξει) θα μείνει πίσω στο κυνήγι της 4ης θέσης.

Η ομάδα του Σάρι γενικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στο Σούπερ Καπ στο Ριάντ, ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Ίντερ, αλλά στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις σερί νίκες, έχει καλύψει μεγάλο μέρος από το χαμένο έδαφος. Η χρόνια κυλάει επιτυχημένα έως τώρα, μην ξεχνάμε συνεχίζει στους "16" του Champions League αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θα αγωνιστεί χωρίς τους Τζακάνι και Ιμόμπιλε, αλλά μπροστά στις απουσίες της Νάπολι είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση, καθώς οι παρτενοπέι καλούνται να αγωνιστούν ουσιαστικά χωρίς επίθεση, μιας και για διαφορετικούς λόγους είναι εκτός οι Οσιμέν, Κβαρατσκέλια, Σιμεόνε, αλλά και στον άξονα λείπουν οι Καγιούστε και Ανγκισά!

Ο ενθουσιασμός της άσημης Νιούπορτ Κάουντι

Το Κύπελλο Αγγλίας φαντάζει ως ιδανική… διέξοδος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην προσπάθεια να κατακτήσει έναν τίτλο. Για τον 4ο γύρο φιλοξενείται στην έδρα της Νιούπορτ Κάουντι, ομάδας της 2ης κατηγορίας της Αγγλίας, σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Λίγη σοβαρότητα να δείξουν οι παίκτες του Τεν Χαγκ η δουλειά θα γίνει και θα προχωρήσουν στους "16" της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι περιμένουν το συγκεκριμένο ματς σαν γιορτή, θα τα δώσουν όλα, αυτό το έχουν κάνει σαφές, γνωρίζοντας τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχουν για πρόκριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολλές και καθοριστικές οι απουσίες για Λάτσιο και Νάπολι, λογικά θα δούμε κλειστό ματς, η ισοπαλία σε αυτό το ζευγάρι έχει να εμφανιστεί 15 αγώνες (!), για Ιταλία μιλάμε, θα ρισκάρω στο Χ, η απόδοση στο 3.25.

Προφανώς και δεν έχει ενδιαφέρον το διπλό της Γιουνάιτεντ, όσοι διαβάζετε τις προτάσεις γνωρίζετε τη λογική. Θα ψάξουμε ένα γκολ των γηπεδούχων, θα ποντάρουμε στον ενθουσιασμό τους, με βάση φυσικά την νίκη των Κόκκινων Διαβόλων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούπορτ Κάουντι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.62), 18:30
  • Λάτσιο - Νάπολι : Χ (απόδοση 3.25), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ