ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι ανόδου στο Πόρτσμουθ, το θέλουν περισσότερο Κάλιαρι και Τενερίφη

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουότφορντ στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουότφορντ στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές μέχρι το 2.05 από το κουπόνι της Δευτέρας

Χωρίς ιδιαίτερο δέλεαρ το πρόγραμμα της Δευτέρας, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανόδου της League One, στο Πόρτσμουθ – Μπόλτον. Ματσάρα ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας ως τώρα, η Μπόλτον πιο συγκεκριμένα προέρχεται από κολλητές προκρίσεις σε Κύπελλο και League Trophy, πατάει εξαιρετικά και αγνοεί την ήττα σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και δύο μήνες. Με άδειο απουσιολόγιο και υψηλό ηθικό στο μεγάλο αυτό ραντεβού, έχει τη δυναμική για κάτι θετικό.

Μονάχα μια ήττα μετρά φέτος στο πρωτάθλημα η Πόρτσμουθ, αυτή ήρθε όμως εντός έδρας, στο 0-4 από την Μπλάκπουλ. Κατά τα άλλα, οι Πόμπεϊς είναι γεμάτοι απουσίες, εκείνες ειδικότερα του στόπερ-ηγέτη Πουλ και του φορ/αρχισκόρερ Μπίσοπ, είναι κομβικές. Κλικ στα δεξιά, μοιάζει δύσκολο για την Πόρτσμουθ να κρύψει τέτοιες απουσίες κόντρα σε ένα τόσο δυνατό σύνολο όπως η Μπόλτον.

Πάμε και μια βόλτα από τη Serie A και το Κάλιαρι – Σασουόλο. Βασίζει πολλά στην έδρα της η Καστέντου για την παραμονή, άκρως βελτιωμένες οι εμφανίσεις της εκεί τελευταία, την ίδια στιγμή κουβαλά μια αρκετά θετική προϊστορία στη Σαρδηνία κόντρα στη Σασουόλο (3-3-1 στα τελευταία εφτά).

Χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτη, Μπεράντι, οι φιλοξενούμενοι, τα χαλάνε συνήθως στα πιο βατά παιχνίδια και διαθέτουν τη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, από κοινού με την... Κάλιαρι. Κοιτάμε αριστερά και στον παράγοντα της έδρας, στο 2,30 ο άσος της Κάλιαρι.

Υπάρχει ενδιαφέρον και στο Τενερίφη – Αλκορκόρν. Διαχρονικά δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, διατηρούν και ένα εξαιρετικό 5-1-0 στα έξι τελευταία ματς όπου υποδέχθηκαν την Αλκορκόρν. Κατά τα άλλα, η Τενερίφη είναι κλάσεις ανώτερη, έχει πολύ μικρότερο απουσιολόγιο και στο πρόγραμμά της ακολουθούν δύο σερί έξοδοι, επομένως θα χτυπήσει το ματς αυτό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με νέο τεχνικό η Αλκορκόν στον πάγκο της, ο Μεντί Ναφτί έκανε ντεμπούτο στην ήττα-αποκλεισμό από την Καρταχένα στο Κύπελλο και τώρα θα κάνει ποδαρικό και στο πρωτάθλημα. Με απουσίες εδώ και κάκιστη προϊστορία όπως αναφέρθηκε ήδη, fair ο άσος στο 1,62.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι – Σασουόλο: 1 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Πόρτσμουθ – Μπόλτον: 2 DNB (απόδοση 2.05), 22:00
  • Τενερίφη – Αλκορκόρν: 1 (απόδοση 1.62), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ