BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντερμπάρα με γκολ στη Μαδρίτη, επιστρέφει στο Άιμπροξ ο Σκοτ Μπράουν

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις δυνατές επιλογές μέχρι το 2.50 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα από το κουπόνι του Σαββάτου, φαβορί φυσικά τα πολλά γκολ στο ζευγάρι αυτό. Το διπλό δεν είναι αμελητέο σε τιμές που ξεπερνούν τον... εξαπλασιασμό για όποιον θέλει να ρισκάρει με σημείο. Όσον αφορά τα γκολ, το Goal/Goal & Over 2,5 μοιάζει μια ασφαλής επιλογή.

Δεν χρειάζεται συστάσεις η Ζιρόνα πια, η οποία διαθέτει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας και τρελαίνει κόσμο με την πορεία της ως τώρα. Με νίκη εδώ σκαρφαλώνει στην κορυφή, δεν φοβάται κανένα παιχνίδι και δεν θα αλλάξει τώρα αυτό. Αξίζει να αναφερθεί πως έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο Μπερναμπέου.

Από την άλλη, η Βασίλισσα έχει τη 2η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί γκολ στις εφτά από τις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Απουσίες που να επηρεάζουν ιδιαίτερα δεν υπάρχουν, πάμε επομένως με το λογικό Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.80.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Λιγότερο εμπορικές οι υπόλοιπες επιλογές, από τις μικρές Αγγλίες ξεχωρίζουμε το Καρλάιλ – Πόρτσμουθ. Βαρβάτη η ενίσχυση της πρώτης μετά την εξαγορά του συλλόγου από την οικογένεια Πιάτακ, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται προς το παρόν και τρέχει σερί πέντε ηττών. Κοινός παρανομαστής στο σερί αυτό είναι τα πολλά γκολ, όλες οι ήττες της συνδυάστηκαν με το Over 2,5.

Πρωτοπόρος στη Λιγκ 1 η Πόρτσμουθ, σίγουρα δεν είναι για 1,60 το διπλό, καθώς έχει μαζέψει απουσίες και η Καρλάιλ αρχίζει να παίζει πρόωρους τελικούς, με την παραμονή να βρίσκεται στο -11 αυτή τη στιγμή. Σύμμαχος και η προϊστορία στα πολλά γκολ, στο Over 2,5 έκατσαν οι πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Καρλάιλ (4/5 Over 3,5). Ικανοποιεί το Over 2,5 στο 1,85.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει το Ρέιντζερς – Έιρ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Σκωτίας. Στο Άιμπροξ επιστρέφει ο Σκοτ Μπράουν ως προπονητής της Έιρ (Championship). Προηγουμένως, το κακό παιδί του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου μεγαλούργησε για περίπου 15 χρόνια ως παίκτης με τη φανέλα της Σέλτικ, επομένως καταλαβαίνει κανείς την ιδιαιτερότητα του αγώνα και την υποδοχή που θα λάβει. Έχει ξεκινήσει και ένας ήπιος πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα σε Μπράουν και Κλεμάν (τεχνικός της Ρέιντζερς), γενικότερα το κλίμα είναι κάπως τεταμένο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Έιρ βγάζει μια μικρή βελτίωση από τότε που ανέλαβε ο Μπράουν (23/01), ο οποίος δεδομένα θα δει πολύ ζεστά το ερχόμενο ματς. Με τη σημαντική απουσία του αναγεννημένου Μπαλογκάν στην άμυνα θα κατέβει η Ρέιντζερς, προέρχεται από ζόρικο 2-1 επί της Αμπερντίν και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο σε σχέση με τη Σέλτικ.

Στο ένα και... κάτι παίζει ο άσος φυσικά, η Ρέιντζερς θα κάνει λογικά το καθήκον της, ίσως το κάνει και με ένα σκορ της τάξεως του 4-0/5-0, αξίζει όμως να ψάξουμε το γκολ του μεγάλου αουτσάιντερ σε τιμές κοντά στο 2,50. Δεν είναι εξάλλου ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, όπως αναφέρθηκε ήδη, ενώ η Ρέιντζερς στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης δέχθηκε γκολ από την Νταμπάρτον της Λιγκ 2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρλάιλ – Πόρτσμουθ: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 17:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:30
  • Ρέιντζερς – Έιρ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal (απόδοση 2.50), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ