ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντεφορμέ η Ατλέτικο Τουκουμάν, πιέζεται το διπλό

Ο Ρομπέρτο Μοσκέρα και ο Σέρχιο Ροντίνα σε αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Κριστάλ με την Άρσεναλ Σαραντί στο Copa Sudamericana
Ο Ρομπέρτο Μοσκέρα και ο Σέρχιο Ροντίνα © 2022 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Τουκουμάν βρίσκεται σε δυσάρεστη αγωνιστική κατάσταση και ψάχνει τρόπο να ανατρέψει τα δεδομένα. Το ματς όμως κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα μόνο εύκολο δεν είναι. Ποντάρισμα στο 2.60.

Από το κακό στο χειρότερο η Ατλέτικο Τουκουμάν, από τεσσάρα σε τεσσάρα για την ακρίβεια και ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Μετά από την ήττα κόντρα στη Νιούελς εκτός έδρας (4-0), ακολούθησε γερό χαστούκι από τη Ράσινγκ και μάλιστα εντός έδρας (4-0). Η ομάδα δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι στα καλά της, αγωνιστικά δεν πείθει και έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα τέσσερα τελευταία ματς, στο 1-0 με την Πατρονάτο, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια έχασε χωρίς να βρει δίχτυα.

Το σετ τιμών στο αποψινό ματς με τη Σεντράλ Κόρδοβα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, ο άσος από το 2.40 πλέον κυκλοφορεί στο 2.73 κατά μέσο όρο γυρνώντας αουτσάιντερ. Το διπλό είναι λογικό φαβορί, έστω και οριακά κι τιμάται αυτή την ώρα κατά μέσο όρο στο 2.60. Μπορεί να μην κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική η φιλοξενούμενη, ωστόσο άφησε θετικά στοιχεία και πήρε το 1-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, σε μια από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεντράλ Κόρδοβα έχει περάσει από πιο δύσκολες έδρες, στον δρόμο μετράει 3Χ3 ισοπαλίες ως τώρα στην Copa de la Liga. Μπορεί να πάρει την τοπική μονομαχία η ομάδα του Σέρχιο Ροντίνα (δεξιά στη φώτο) κόντρα σε μια προβληματική ομάδα που δεν δείχνει να σηκώνει ανάστημα άμεσα και δεν θα έχει διαθέσιμο λογικά τον καταλυτικό εξτρέμ Καρέρα, ενώ η διοίκηση δείχνει να έχει θέσει άλλες προτεραιότητες αυτό το διάστημα σκεπτόμενη την αναδιαμόρφωση της ομάδας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Τουκουμάν - Σεντράλ Κόρδοβα: 2 (απόδοση 2.60), 00:15
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ