BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Μυρίζει θέαμα στη Μαδρίτη

Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε αγώνα Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 17 Μαΐου 2023
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε αγώνα Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 17 Μαΐου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρία στοιχήματα από το 1.75 έως το 2.15 από το απογευματινό πρόγραμμα.

Εννοείται γεμάτο το πρόγραμμα στην Bundesliga της Γερμανίας. Το Άουγκσμπουργκ – Λειψία είναι το ματς που μας ενδιαφέρει. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 91' και το τελικό 1-1 στο Μπόχουμ κρίνεται συνολικά δίκαιο. Καμία καθαρή εστία εδώ και 23 σερί ματς Bundesliga. Έπειτα από τρεις σερί ήττες η Λειψία έβγαλε αντίδραση και κέρδισε χωρίς δυσκολίες με 2-0 την Ουνιόν. Αήττητη 14 σερί επίσημα ματς (10-4-0) κόντρα στην Αουγκσμπουργκ. Η Λειψία ασφαλώς υπερέχει ποιοτικά και έχει καταπληκτική παράδοση με την Αουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί πάντως παίζουν χωρίς πίεση, έχουν σε σούπερ φόρμα τον Ντεμίροβιτς και εντός έδρας σκοράρουν με συνέπεια (9/10 φορές στα τελευταία ματς). Καλή επιλογή το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.75.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Στην Ισπανία την παράσταση κλέβει το Ρεάλ – Ζιρόνα. Η Ρεάλ έφτασε μία ανάσα από την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που θα την έφερνε στο +4 από τη Ζιρόνα, όμως ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 1-1 από την Ατλέτικο. Γκέλα και για τη Ζιρόνα, μένοντας στο 0-0 με τη Σοσιεδάδ. Είχε εκείνη τις δύο καλύτερες στιγμές στο τέλος για να πάρει τη νίκη. Τιμωρημένοι ο προπονητής Μίτσελ, ο στόπερ Μπλιντ, έχει θέμα πίσω. Θα τα δώσει όλα η Ζιρόνα εδώ για την υπέρβαση. Το ζευγάρωμα προδιαθέτει για παιχνίδι με αρκετά γκολ. Τίμιο το 1.90 στο Goal/Goal & Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Serie A μένουμε στο Κάλιαρι – Λάτσιο. Τρίτη διαδοχική ήττα για την Κάλιαρι. Προφανείς οι αμυντικές αδυναμίες και το ντεφορμάρισμα, δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση στη Ρόμα (4-0). Στοπ στο αήττητο πέντε αγώνων για τη Λάτσιο με το καθαρό 3-1 από την Αταλάντα. Η Λάτσιο από το ξεκίνημα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν βρήκε λύσεις. Η άμυνα της Κάλιαρι έχει «διαλυθεί» στα τελευταία ματς, δέχεται γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Η Λάτσιο είδε το αήττητο να τερματίζεται αλλά από πολύ φορμαρισμένη αντίπαλο, στο Κάλιαρι έχει τη δυνατότητα να γυρίσει στις νίκες. Το διπλό πληρώνει 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι - Λάτσιο: 2 (απόδοση 2.15), 16:00
  • Άουγκσμπουργκ - Λειψία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 16:30
  • Ρεάλ - Zιρόνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ