BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί το Over ο Παπανικολάου για το 2.00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί το Over ο Παπανικολάου για το 2.00
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους στα προημιτελικά και τα ημιτελικά και έκλεισαν ραντεβού για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, με τον νικητή εκτός από την κούπα να παίρνει και μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται στην EuroLeague.

Μετά το Super Cup, τη EuroLeague και το πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός, κοντράρονται για πέμπτη φορά στη σεζόν, με το μεταξύ τους σκορ να είναι στο 2-2 (18/2, 19:00, COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΙ και LIVE από το SPORT24)... Ο Παναθηναϊκός είχε πιο καλή εικόνα κόντρα στον Άρη από ό,τι κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, αλλά χωρίς να ανεβάσει και πάλι ιδιαίτερα ταχύτητα. Επικράτησε με 76-65 με τον Κέντρικ Ναν να έχει 20 πόντους.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ούτε ο Ολυμπιακός ανέβασε ιδιαίτερα ρυθμούς, αλλά επικράτησε του Προμηθέα με 91-77. Ο Πετρούσεβ με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ ενώ ο Φαλ είχε 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τον μεγάλο τελικό έχουμε κρατήσει ένα ειδικό στοίχημα. Το ενδεχόμενο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου να σημειώσει τουλάχιστον 7 πόντους, σε απόδοση διπλασιασμού. Ο διεθνής φόργουορντ έχει πραγματοποιήσει μεστές εμφανίσεις στην Κρήτη.

Κόντρα στο Περιστέρι είχε 15 πόντους, ενώ απέναντι στον Προμηθέα 7. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θεωρεί κομβικό τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και του δίνει σταθερά πολύ χρόνο στο παρκέ. Ο έμπειρος φόργουορντ ζει και αναπνέει για τα μεγάλα παιχνίδια και περιμένουμε μία καλή εμφάνιση, ανάλογη των δύο προηγούμενων σε προημιτελικό και ημιτελικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Παπανικολάου over 6,5 πόντοι (2.00), 19:00

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ