ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στις λεπτομέρειες και στην άμυνα κρίνεται ο τελικός

Ο Κέντρικ Ναν προσπαθεί να καρφώσει μπροστά στον Φίλιπ Πετρούσεβ
Ο Κέντρικ Ναν προσπαθεί να καρφώσει μπροστά στον Φίλιπ Πετρούσεβ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό.

Φυσικά δεν προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι το ζευγάρι του τελικού στο 49ο Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ συνθέτουν ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός (18/2, 19:00, COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΙ και LIVE από το SPORT24).. Οι πράσινοι επικράτησαν το Σάββατο, στον πρώτο ημιτελικό του ΟΠΑΠ Final 8, με 76-65 του Άρη, ενώ στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, ο Ολυμπιακός λύγισε με 91-77 τον Προμηθέα.

Απόψε, οι δύο αιώνιοι θα αναμετρηθούν για πέμπτη φορά φέτος. Στις πρώτες δύο, νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε στον τελικό του Σούπερ Καπ και στην πρεμιέρα της EuroLeague, στο ΟΑΚΑ. Εν συνεχεία όμως, ακολούθησαν δύο νίκες του Παναθηναϊκού AKTOR, μία στο ΣΕΦ και μία στο ΟΑΚΑ για τη Stoiximan Basket League. Εν ολίγοις, το σκορ την τρέχουσα σεζόν στα αιώνια ντέρμπι είναι ισόπαλο 2-2.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι αλήθεια πως δεν ανέβασε ιδιαίτερα ρυθμούς στα πρώτα δύο ματς στο ΟΠΑΠ Final 8. Με την ΑΕΚ Betsson σημείωσε 79 πόντους και με τον Άρη 76, έχοντας και στις δύο αναμετρήσεις ποσοστό κάτω του 30% στα τρίποντα.

Παρόλα αυτά, οι πράσινοι επιβλήθηκαν χάρη στην άμυνά τους και το ατομικό τους ταλέντο. Με την ΑΕΚ βγήκε μπροστά ο Ντίνος Μήτογλου, σημειώνοντας 22 πόντους, ενώ κόντρα στον Άρη ήταν ζεστός ο Κέντρικ Ναν με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και συνολικά 8/13 σουτ!

Ο Λούκα Βιλντόσα δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό και ο Αργεντινός γκαρντ θα χάσει και τον τελικό, επομένως στην εξάδα των ξένων θα μπει ξανά ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Σημειώνεται επίσης, ότι ο Ματίας Λεσόρ έπαιξε χθες μόλις 8:38 διότι αποβλήθηκε νωρίς, άρα δεν επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα εν όψει του αποψινού αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, ήταν σαφώς πιο παραγωγικός στον προημιτελικό και τον ημιτελικό, βάζοντας 87 και 91 πόντους κόντρα σε Περιστέρι και Προμηθέα.

Ειδικά στον χθεσινό ημιτελικό, οι ερυθρόλευκοι ζορίστηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος (40-36), ωστόσο με ένα επί μέρους 30-19 στην τρίτη περίοδο άνοιξαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και τελικά έφτασαν χωρίς δράματα στην πρόκριση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίχθηκε στην επιθετική της πολυφωνία, αφού είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Πετρούσεβ, Φαλ, Πίτερς, Γουόκαπ, Ράιτ) και άλλους δύο με οκτώ (Μπραζντέικις, Κάναν). Ανάλογη ήταν η εικόνα και στον προημιτελικό κόντρα στο Περιστέρι, με τέσσερις διψήφιους (Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ) και τον Κάναν να προσθέτει εννιά.

Αναφορικά με την εξάδα των ξένων, εκτός θα μείνει ξανά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που δεν αγωνίστηκε ούτε με τον Προμηθέα. Αυτό σημαίνει ότι στην ερυθρόλευκη 12αδα θα συμπεριληφθεί εκ νέου ο Μπραζντέικις, όπως και στον ημιτελικό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι μπουκ δίνουν ελαφρύ φαβορί στους 2,5 πόντους τον Παναθηναϊκό AKTOR. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε για έναν εντελώς αμφίρροπο και ανταγωνιστικό τελικό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ενδεχόμενο να μην υπάρξει νικητής με διψήφια διαφορά προσφέρεται στο 1.45. Αν μαζί πάρουμε και το Under 159,5 χτίζουμε ένα Bet Builder διπλασιασμού.

Σε ένα ματς τίτλου, είναι λογικό να μπουν μπροστά οι άμυνες και να υπάρχει νευρικότητα, επομένως δύσκολα ο νικητής θα πάει πάνω από τους 80 πόντους. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι στην κανονική διάρκεια των τεσσάρων φετινών αιωνίων ντέρμπι, έχει επαληθευτεί το Under 159,5 τρεις φορές (126, 148, 120).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: 1 +9,5 & 2 +9,5 & Under 159,5 (απόδοση 2.00), 19:00

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ