TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί να πάει μακριά και στο Κύπελλο η τρομερή Άστον Βίλα

Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019
Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει δυνατό παιχνίδι με δύο επιλογές τριπλασιασμού από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Έχει ξεχωριστή ομορφιά το Κύπελλο Αγγλίας, ζουν και αναπνέουν στο Νησί για την παλαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, θα καταπιαστούμε με το ζευγάρι Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και παιχνίδι Premier League, αλλά οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια δίνουν μάχες στην Championship.

Η Μπόρο μοχθεί στο πρωτάθλημα να προλάβει τα πλέι οφ, μήπως και καταφέρει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μέσω αυτής της διαδικασίας, για την ώρα βρίσκεται στο -4 από την πρώτη εξάδα, ο δρόμος είναι μακρύς. Παράλληλα την Τρίτη, παίζει ημιτελικό League Cup με την Τσέλσι και σίγουρα το κίνητρο είναι μεγάλο, ο προπονητής Μάικλ Κάρικ (σπουδαίος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2006-2018) πρέπει να κάνει διαχείριση.

Η Άστον Βίλα αποχαιρέτησε ένα εντυπωσιακό 2023, προφανώς και όλοι στην ομάδα θέλουν να δουν ανάλογη συνέχεια, οι “χωριάτες” είναι μέσα σε όλους τους στόχους, ο Έμερι έχει δώσει στο κλαμπ χαρακτήρα νικητή. Λογικά ο Ισπανός θα κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά η χημεία δύσκολα θα χαλάσει, συνεπώς είναι πιθανό να δούμε ξανά ωραία πράγματα από τους φιλοξενούμενους.

Νικάει η Μπενφίκα και συνεχίζει το... κυνήγι της Σπόρτινγκ

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ συνέχισε με νίκη χθες, οδηγεί την κούρσα, η Πόρτο είχε απώλειες (ισοπαλία 1-1 με την Μποαβίστα), η Μπενφίκα θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό κόντρα στην Αρόουκα για να μείνει σε απόσταση βολή από την κορυφή.

Η γηπεδούχος τρέχει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων (3 νίκες, 1 ισοπαλία), σκοράρει με άνεση, άφησε πίσω της τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο.

Η Μπενφίκα δείχνει να ξεπερνάει την κρίση του Νοεμβρίου, με 4 σερί νίκες βγάζει εικόνα ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο, έπαψε η αμφισβήτηση προς τον Ρόγκερ Σμιντ, επιστρέφουν οι κομβικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Οταμέντι και Ντι Μαρία, αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης μπορεί να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η φόρμα, η ψυχολογία, οι λύσεις, δίνουν προβάδισμα στην Άστον Βίλα για να πάρει τη νίκη-πρόκριση επί της Μίντλεσμπρο, οι γηπεδούχοι διαθέτουν επιθετικό ταλέντο, ένα γκολ μπορούν να το βρουν.

Αντίστοιχη προσέγγιση και στο ζευγάρι Αρόουκα – Μπενφίκα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, οι “αετοί” είναι πιο ποιοτικοί, αλλά η Αρόουκα έχει σκοράρει 13 τέρματα στα 4 τελευταία παιχνίδια της, μπορεί να πετύχει γκολ και σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 19:30
  • Αρόουκα – Μπενφίκα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 20:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ