ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί και χωρίς τον Μέσι (3.05)

Inter Miami defender Jordi Alba, center, celebrates with teammates forward Luis Suarez, right, and forward Lionel Messi (10), after Messi scored a goal during the second half of an MLS soccer match against Orlando City, Saturday, March 2, 2024, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Μέσι, Σουάρες και Άλμπα πανηγυρίζουν γκολ στο MLS για την Ίντερ Μαϊάμι @ REBECCA BLACKWELL / AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα σε MLS και Segunda Division και επιλέγει τρία πονταρίσματα από 2.25 ως 3.05.

Καρταχένα – Ανδόρρα: Segunda Division σε πλήρες πρόγραμμα με την 32η αγωνιστική και στη μάχη για την παραμονή η Καρταχένα υποδέχεται την Ανδόρρα. Η γηπεδούχος είναι σε καλύτερο μομέντουμ και έφτιαξε ένα μίνι αήττητο δύο αγώνων, επικράτησε με 2-1 της Φερόλ και στο τελευταίο, στη δύσκολη έδρα της Ελδένσε, απέσπασε το 0-0, έχοντας πολύ παραγωγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Είναι σωστό φαβορί κόντρα στην Ανδόρρα, η οποία έμεινε μακριά από το γκολ σε τρίτο διαδοχικό ματς, έχασε μάλιστα στο τελευταίο από την ουραγό Αμορεμπιέτα με 1-0. Στην Ανδόρρα στηρίχθηκε ο τεχνικός Έντερ Σαράμπια αλλά τα προβλήματα παραμένουν, θα πάμε με τις πιθανότητες της Καρταχένα. Ο άσος στο 2.30.

Νέα Υόρκη – Ίντερ Μαϊάμι: Δυνατή αγωνιστική στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS και θα ποντάρουμε στις πιθανότητες της Ίντερ Μαϊάμι, στο ματς με τη Νέα Υόρκη Red Bull. Το Μαϊάμι με ματς περισσότερο είναι στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 3-1-1 και στο τελευταίο, παρά την απουσία του Λέο Μέσι, επικράτησε με 3-1 της Ουάσινγκτον, με τον Λουίς Σουάρες να κάνει τη διαφορά.

Ο Μέσι θα λείψει και πάλι λόγω τραυματισμού αλλά το Μαϊάμι έχει ευρύτατο ρόστερ και μπορεί να καλύψει κάθε απουσία. Η Νέα Υόρκη προέρχεται από την πρώτη ήττα της χρονιάς, το καθαρό 3-0 από την Κολόμπους Κρου, θα ποντάρουμε στο να υπάρξει ανάλογη… συνέχεια. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό στο 3.05 έχει απόλυτη αξία.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Κολοράντο – Χιούστον: Ευκαιρία για το Κολοράντο να πάρει τη δεύτερη νίκη στη σεζόν, με αντίπαλο το Χιούστον. Η γηπεδούχος μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα με 4-1 από το Πόρτλαντ, τρέχει αήττητο τριών αγώνων με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, στο τελευταίο με το Σιάτλ (1-1) είχε καλύτερη απόδοση και άξιζε να κερδίσει.

Από την πλευρά του το Χιούστον είχε μόλις μία κλασική ευκαιρία στην πρόσφατη νίκη με 1-0 επί του Πόρτλαντ, η απόδοσή του όπως και στην ήττα με 2-1 από τη Νέα Υόρκη που είχε προηγηθεί, δεν ήταν η καλύτερη. Και με σημαντικές απουσίες το Χιούστον, ο άσος του Κολοράντο σε απόδοση 2.25 έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρταχένα – Ανδόρρα: 1 (απόδοση 2.30), 19:30
  • Νέα Υόρκη – Ίντερ Μαϊάμι: 2 (απόδοση 3.05), 20:00
  • Κολοράντο – Χιούστον: 1 (απόδοση 2.25), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ