BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπαίνει με το δεξί το Μαρόκο

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Πορτογαλία
Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Πορτογαλία 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Σε πλήρη εξέλιξη το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στον έκτο όμιλο διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική.

Το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά είναι το Μαρόκο και στην πρεμιέρα θέλει μια νίκη με καλή εμφάνιση. Κατάλληλος αντίπαλος για να τα καταφέρει είναι η αδύναμη Τανζανία. Είναι σε θέση το Μαρόκο να νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που πληρώνει 1.80.

Αρχίζει και αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ισπανικό κύπελλο στη φάση των 16. Από το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, το ενδιαφέρον βρίσκεται στο Βαλένθια – Θέλτα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Βαλένθια, πέρασε με 4-1 από την έδρα της Κάδιθ. Την ίδια ώρα η Θέλτα πήρε ισοπαλία στην έδρα της Μαγιόρκα. Άνοιξε η όρεξη στη Βαλένθια από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Λογικά με αλλαγές η Θέλτα, καθώς προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα. Πάμε με τον 1 DNB στο 1.60.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο ολλανδικό κύπελλο. Εκεί βρισκόμαστε στη φάση των «16». Μονά ματς. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν βγει ήδη εκτός και σε όσες συμμετέχουν, παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να φτάσουν ακόμη πιο μακριά. Θα σταθούμε στο Άλμερε – Φορτούνα Σιτάρντ. Η Άλμερε είναι από τα πιο μικρά ονόματα, νεοφώτιστη στην Eredivisie και τη νοιάζει η παραμονή. Η Φορτούνα πιο έμπειρη και θέλει το κάτι παραπάνω φέτος στο θεσμό. Επιλογή το 2 DNB στο 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεύτερο ματς από τη διοργάνωση του ολλανδικού κυπέλλου στο οποίο υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον, είναι το Ναϊμέγκεν – Γκόου Αχέντ Ίγκλς. Γειτονική κόντρα ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ειδικά η φιλοξενούμενη. Αμφότερες με επιθετική νοοτροπία. Η Ναϊμέγκεν πήρε 2-2 στην έδρα της Φέγενορντ, η Γκόου Αχέντ έχασε δύσκολα με 3-2 από τον Άγιαξ. Παιχνίδι που αναμένεται με γκολ και φάσεις. Πάμε με το G/G&Over 2,5 στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο - Τανζανία: 1 & N/G (απόδοση 1.80), 19:00
  • Ναϊμέγκεν – Γκόου Αχέντ Ίγκλς: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 19:45
  • Βαλένθια – Θέλτα: 1 DNB (απόδοση 1.60), 21:00
  • Άλμερε – Φορτούνα Σιτάρντ: 2 DNB (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ