ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μομέντουμ και παράδοση οδηγούν στα γκολ στο Μεξικό

Ο Ροντρίγκο Ουέσκας πανηγυρίζει με τον Κάρλος Αντούνα γκολ της Κρους Ασούλ κόντρα στην Πούμας
Ο Ροντρίγκο Ουέσκας πανηγυρίζει με τον Κάρλος Αντούνα γκολ της Κρους Ασούλ © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στο Μεξικό συνεχίζεται για τη Liguilla και στο Αστέκα την Κρους Ασούλ να φιλοξενεί τη δυνατή Μοντερέι. Ποντάρισμα στο 1.89.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Μεξικό και σειρά παίρνει η Liguilla. Στο Αστέκα η Κρους Ασούλ φιλοξενεί τη Μοντερέι σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον σταύρωμα. Οι αγώνες είναι διπλοί και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας την πρόκριση στην επόμενη φάση θα λάβει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Η Κρους Ασούλ τερμάτισε έβδομη, ενώ η Μοντερέι δεύτερη.

Με τον υπηρεσιακό Γκουτιέρες η Κρους Ασούλ θυμήθηκε πώς να παίζει ποδόσφαιρο, παίρνει αποτελέσματα, της βγαίνουν όλα στο χορτάρι και κυρίως έχει ηθικό και ας μην έχει μονιμοποιηθεί η θέση του Γκουτιέρες. Πέντε σερί νίκες για τη γηπεδούχο. Στην προηγούμενη φάση του ρεπεσάζ κέρδισε τη Λεόν εντός έδρας 1-0, δίκαια και σχετικά εύκολα ούσα η καλύτερη του παιχνιδιού. Τελευταία ήττα το 3-2 από τη Μοντερέι στον δρόμο, έχουν αλλάξει όμως αρκετά πράγματα έκτοτε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Liguilla είναι μια διαφορετική ιστορία, οι ομάδες είναι πιο μαζεμένες, αλλά η Κρους Ασούλ έχει τη φόρα αυτή τη στιγμή για να δει στα μάτια τους Ραγιάδος. Είναι εκπληκτική ομάδα η Μοντερέι, από τις πιο ποιοτικές στη χώρα, που έχει να χάσει από τις 24/08 (έκτοτε 4-2-0). Στο 1.89 το Goal/Goal, το οποίο καταγράφει ανοδική πορεία τις τελευταίες ώρες. Πέντε σερί Goal/Goal μετράει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρους Ασούλ - Μοντερέι: Goal/Goal (απόδοση 1.89), 05:06
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ