ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μηχανή παραγωγής γκολ η Νάπολι

Ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι πανηγυρίζει με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άιντραχτ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στην "Ντόιτσε Μπανκ Αρένα", Φρανκφούρτη | Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι πανηγυρίζει με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άιντραχτ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στην "Ντόιτσε Μπανκ Αρένα", Φρανκφούρτη | Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Νάπολι - Λάτσιο και Σοσιεδάδ - Κάδιθ.

Η 25η αγωνιστική της Serie A ξεκινάει με την αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στη Λάτσιο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Κεντρικό πρόσωπο ασφαλώς θα είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, που θήτευσε για μία τριετία (2015-2018) στον πάγκο των παρτενοπέι, παράγοντας σημαντικό έργο.

Βέβαια, η Νάπολι φέτος είναι απλά αχτύπητη. Βρίσκεται στο +18 από τη δεύτερη θέση και πρακτικά απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση για την κατάκτηση του τίτλου, πρώτη φορά μετά το 1990, όταν ακόμη αγωνίζονταν ο θρυλικός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 2-0 στην Έμπολι, την προηγούμενη αγωνιστική, παρά το γεγονός μάλιστα ότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μάριο Ρούι στο 67'. Η Νάπολι επέστρεψε, μετά το Μουντιάλ, με ήττα από την Ίντερ με 1-0. Έκτοτε, το ρεκόρ της είναι 9-1-0. Μοναδική αποτυχία το 2-2 με την Κρεμονέζε, από την οποία αποκλείστηκε στο κύπελλο, στα πέναλτι.

Πάντα, στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, η Νάπολι σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ. Πριν το διπλό στην Έμπολι, είχε κερδίσει με 2-0 τόσο στη Φρανκφούρτη για τους "16" του Champions League, όσο και στη Ρέτζιο-Εμίλια τη Σασουόλο. Ειδικά εντός έδρας, μετά το 1-0 επί της Σπέτσια στις 10 Σεπτεμβρίου, οι παρτενοπέι σκοράρουν 2+ γκολ σε 11 σερί παιχνίδια και στα οκτώ από αυτά, πέτυχαν τουλάχιστον τρία!

Η Λάτσιο παλεύει για την έξοδο στο Champions League, ωστόσο οι εμφανίσεις της και η παραγωγικότητά της ως ομάδα δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστον τη Νάπολι. Είναι ενδεικτικό, ότι οι λατσιάλι μετρούν οκτώ διαδοχικά Under 2,5 και 10 στα τελευταία 11 επίσημα ματς, δείγμα ότι τα παιχνίδια τους κανόνα είναι σφιχτά. Την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Σάρι λύγισε στο Ολίμπικο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, την ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Σαμπντόρια. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε με γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο 81'.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Σπαλέτι δεν προτίθεται να "πειράξει" το αρχικό του σχήμα. Το κενό του τιμωρημένου Μάριο Ρούι, θα καλύψει ο Ολιβέρα. Από εκεί και πέρα, η Νάπολι αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει ότι η Λάτσιο θα κληθεί να αναχαιτίσει την ασταμάτητη επιθετική τριάδα των Οσιμεν, Κβαρατσκέλια και Λοσάνο.

Ο άσος είναι λογικό φαβορί στο 1.65. Άλλωστε, την τελευταία δεκαετία, η Νάπολι έχει κερδίσει οκτώ φορές στο "Αρμάντο Μαραντόνα" τη Λάτσιο, όλες με Over 2,5! Στο 2.05 ανεβαίνει ο άσος, αν σκοράρει ξανά η Νάπολι τουλάχιστον δύο γκολ, δίνοντας συνέχεια στο εκπληκτικό επιθετικό της σερί.

Όποιος θέλει να ρισκάρει και λίγο παραπάνω, για να φτάσει σε επίπεδα τριπλασιασμού, μπορεί να ζητήσει και το anytime του Οσιμεν. Ο Νιγηριανός στράικερ μετράει 19 γκολ σε 20 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και σκοράρει οκτώ διαδοχικά επίσημα ματς.

Στην Ισπανία, η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Κάδιθ και είναι καθαρό φαβορί σε απόδοση στο 1.55 (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Βάσκοι, μπορεί να έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, στο πρωτάθλημα (1-2-2), ωστόσο παραμένουν στην τρίτη θέση και συνεχίζουν να κυνηγούν την έξοδο στο Champions League.

Για τη Σοσιεδάδ είναι κομβικό να κερδίσει απόψε, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί η πρώτη μονομαχία με τη Ρόμα για το Europa League, επομένως το πρόγραμμα θα επιβαρυνθεί σημαντικά, λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η Κάδιθ έρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βαγιεκάνο. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο εκτός έδρας μετράει τρεις κολλητές ήττες από Σεβίλλη (1-0), Μπιλμπάο (4-1) και Μπαρτσελόνα (2-0).

Η Σοσιεδάδ είχε κερδίσει πέρυσι και πρόπερσι άνετα την Κάδιθ στο Ανοέτα με 3-0 και 4-1 αντίστοιχα. Γενικά, έχει εξαιρετική παράδοση εναντίον της, με ρεκόρ 8-3-0 στις τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. Αν προσθέσουμε και την επιστροφή του ηγετικού χαφ Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος θα πάρει λογικά χρόνο συμμετοχής απόψε, έστω ως αλλαγή, ο άσος μοιάζει ικανοποιητικό στήριγμα.

Μαζί με το Under 3,5, μπορεί να φτάσει ακόμη και σε τιμές διπλασιασμού. Η Κάδιθ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει κλειστά και οι Βάσκοι έχουν κάνει φέτος 10 από τις 13 νίκες τους στη La Liga με Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Λάτσιο: 1 & Νάπολι Over 1,5 & Oσιμεν Anytime (απόδοση 2.95), 21:45
  • Σοσιεδάδ – Κάδιθ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ