ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μενού με πολλά γκολ

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Καρέ επιλογών με ποντάρισμα στα γκολ από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, στεκόμαστε στο Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ. Η Χόφενχαϊμ επιχείρησε να γίνει η πρώτη ομάδα που σπάει το απίστευτο αήττητο σερί της Λεβερκούζεν. Αιφνιδίασε στο 33' και μέχρι το 87' κρατούσε, παίζοντας στο β' μέρος κυριολεκτικά ταμπούρι. Μέσα σε ένα τρίλεπτο (88'-91') πάντως, ήρθε η ανατροπή (2-1) κι έφυγε με άδεια χέρια από την ΜπαϊΑρένα. Δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ συλλόγου η Άουγκσμπουργκ, πετυχαίνοντας 5η σερί νίκη. Έμεινε στο 1-1 με την Κολωνία, παρότι προηγήθηκε και ήταν σαφώς ανώτερη. Η άμυνα της Χόφενχαϊμ δέχεται από όλους γκολ. Η Αουγκσμπουργκ έχει πίσω τον ηγέτη της και πάει φουλ για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πάμε με το G/G&Over 2,5 στο 1.75.

Στη Serie Α μας ενδιαφέρει το ματς μεταξύ της Μόντσα και της Νάπολι. Η Μόντσα ηττήθηκε στο εξάποντο από την Τορίνο με 1-0 και έχασε έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Το ματς δεν είχε ρυθμό και ήταν μπλοκαρισμένο στη μεγαλύτερη διάρκεια. Στα χαρτιά δηλώνει ότι θέλει να προλάβει την Ευρώπη η Νάπολι, στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο παρουσίασε εικόνα παραίτησης στο 0-3 από την Αταλάντα. Και για πρώτη φορά φέτος αποδοκιμάστηκε τόσο έντονα, στη Νάπολι δεν έπιασε το παραμικρό, ήταν εμφανής η απουσία του Κβαρατσκέλια. Αμφίρροπο ματς, καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.70.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Δανία γίνεται τεράστια μάχη στις πρώτες θέσεις. Η κορυφή αλλάζει συνεχώς χέρια και το πάμε σε φινάλε θρίλερ. Στο γκρουπ του πρωταθλητή, υπάρχει το πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα στη Νόρντζελαντ και την Κοπεγχάγη. Η Νόρντζελαντ 3-2 τη Μίντιλαντ εκτός έδρας, η Κοπεγχάγη ήττα με 2-1 εντός από την Μπρόντμπι. Αμφότερες στηρίζονται στην επίθεση, περιμένουμε παιχνίδι με φάσεις και γκολ. Επιλογή το G/G&Over 2,5 στο 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η αυλαία της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας πέφτει με το Χέρενφεν – Ουτρέχτη το βράδυ. Ένα ματς πολύ σημαντικό για το στόχο των playoffs που έχουν κι οι δύο. Η Χέρενφεν μέσα στην έδρα της μπορεί να τα βάλει με όλους. Το κατάλαβε η Τβέντε την Τετάρτη, σε ένα τρελό ματς, που το 3-3 τα λέει όλα. Η Ουτρέχτη θριάμβευσε επί της Ζβόλε, αλλά τελευταία η άμυνά της κάνει νερά. Θα επιλέξουμε το G/G&Over 2,5 στο ικανοποιητικό 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα – Νάπολι: G/G (απόδοση 1.70), 16:00
  • Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.75), 16:30
  • Νόρντζελαντ - Κοπεγχάγη: G/G&Over 2,5 (απόδοση 1.95), 17:00
  • Χέρενφεν –Ουτρέχτη: G/G&Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ