BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τρία λάτιν πονταρίσματα από το 2.15 έως το 3.10

Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ζούνιορ
Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Σερί και συμπεριφορά για 3.10 από τη Β' Βραζιλίας, ματς για 2.15 το Φλουμινένσε - Κρουζέιρο στο Κύπελλο. Υπάρχει φαβορί και πληρώνει στο 2.45 στο Κύπελλο Αργεντινής.

(01:00) Φλουμινένσε - Κρουζέιρο: Αναμέτρηση που διεξάγεται στο θρυλικό Μαρακανά για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Βραζιλίας. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Παρουσιάστηκε βελτιωμένη η Φλουμινένσε κόντρα στην Αβαΐ για το πρωτάθλημα και επικράτησε 2-0 κάνοντας γεμάτη εμφάνιση στο Ρίο. Επέστρεψε στις νίκες μετά το 0-0 με την Αμέρικα Μινέιρο. Μετά από μια περίοδο που προβλημάτισε προσπαθεί ξανά να ρολάρει και βρίσκεται στην εξάδα και στις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Copa Libertadores της επόμενης σεζόν. Δείχνει στον σωστό δρόμο και ο Φερνάντο Ντινίζ, που ανέλαβε πρόσφατα, θα πάει με την ίδια ενδεκάδα απόψε, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα όσα είδε κόντρα στην Αβαΐ.

Η Κρουζέιρο έχει προτεραιότητα την άνοδο στο Brasileirao, έχει βαριά φανέλα, ενώ σε διοικητικό επίπεδο έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο θρυλικός Ρονάλντο, έχοντας έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο, αφού από εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Δείχνει έτοιμη να τα καταφέρει φέτος, είναι σταθερά καλή και είναι πρωτοπόρος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Βραζιλίας (προβιβάζονται οι τέσσερις πρώτοι). Εξαιρετικό το κλίμα με τον Πεσολάνο, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Ρονάλντο για τη θέση του προπονητή και τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Η Κρουζέιρο είναι σταθερά καλή, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μέγεθος της Serie A και είναι ένα καλό τεστ αποδείξεων για την ίδια ότι της αξίζει να βρίσκεται στο Brasileirao. Η Φλου ανεβαίνει ξανά, παίζει με αυτοπεποίθηση, σκοράρει, αλλά ανασταλτικά δίνει δικαιώματα. Στο 2.15 Goal/Goal στη Stoiximan, έχει λογική και μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

(02:05) Ατλέτικο Τουκουμάν - Ιντεπεντιέντε: Στο ουδέτερο 23 de Agosto η Ατλέτικο Τουκουμάν κοντράρεται με την Ιντεπεντιέντε για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Αργεντινής. Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι δίχως να μεσολαβήσει παράταση. Ο νικητής του θεσμού εξασφαλίζει εισιτήριο στους ομίλους του Copa Libertadores. Είναι στα πάνω της η Ατλέτικο Τουκουμάν, χάνει πολύ δύσκολα εδώ και καιρό, μετράει οκτώ ματς μακριά από τις ήττες τρέχοντας ρεκόρ 3-5-0. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με την Ουρακάν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στάθηκε όρθια, παρότι πιέστηκε αρκετά στο παιχνίδι, δέχτηκε φάσεις, αλλά άντεξε. Απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο ζόρικη ομάδα είναι. Σκέφτεται το αήττητο, ωστόσο ενδεχομένως απόψε ο Λούκας Πουσινέρι θα κάνει αλλαγές. Ιδιαίτερο ματς για τον 45χρονο τεχνικό καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, ενώ πέρασε και μια διετία από τον πάγκο της Ιντεπεντιέντε. Αυτή τη στιγμή προέχει το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην ειδική βαθμολογία σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής και δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής.

Προσπαθεί να χτίσει φόρμα η Ιντεπεντιέντε που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε μια καλή νίκη επί της Εστουδιάντες με 2-1 εντός έδρας αποδεικνύοντας πως είναι στα πάνω της. Εξελίσσεται πάντως το τελευταίο διάστημα σε ομάδα έδρας. Στον δρόμο τρέχει ρεκόρ 2-1-2 στην τελευταία πεντάδα αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ακόμα και εκτός πάντως σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, στα δέκα τελευταία εκτός μόνο δύο φορές δεν βρήκε δίχτυα.

Θα κυνηγήσει το Κύπελλο, γιατί αυτό της έχει μείνει, ώστε να πάρει και μια σημαντική οικονομική ανάσα. Ζόρικη ομάδα η Ατλέτικο Τουκουμάν, αλλά η Ιντεπεντιέντε υπερτερεί ποιοτικά, είναι ένα κλικ πιο πάνω και πρόκειται να κυνηγήσει περισσότερο το ματς. Έχει μεγαλύτερη ανάγκη την πρόκριση από την αντίπαλό της, η οποία έχει να σκεφτεί και το κρίσιμο ματς για την κόκκινη ζώνη με τη Γοδόι σε λίγες μέρες. Στο 2.45 στη Stoiximan το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

(03:30) CSA - Γκρέμιο: Η Γκρέμιο είναι το βαρύ όνομα στη Serie B της Βραζιλίας, αλλά είναι μια κατηγορία ειδικών συνθηκών, που οι φανέλες δεν παίζουν πάντα μπάλα. Το Brasileirao με τη Serie B είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία οι δυνατές μονομαχίες και οι κλωτσιές πάνε σύννεφο, πολλά ματς είναι άνοστα και δεν έχουν θέαμα. Η Γκρέμιο έχει μείνει με το μυαλό στην πρώτη κατηγορία και προσπαθεί τώρα να προσαρμοστεί. Δυσκολεύεται όμως, γιατί όλοι σκυλιάζουν για να τη ρίξουν στο κατενάτσιο. Σιγά σιγά βρίσκει όμως τον ρυθμό της και πλέον είναι στην τετράδα που οδηγεί στην άνοδο και με έναν βαθμό περισσότερο από την πέμπτη Σπορτ Ρεσίφε.

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην εποχή Αλμπέρτο Βαλεντίμ, ανέλαβε την ομάδα ένας μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός, που έχει περάσει από Ατλέτικο Παραναένσε, Μποταφόγκο και Παλμέιρας μεταξύ άλλων. Γνωρίζει τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Απόψε δίνει το πρώτο εντός έδρας και θα πάει με ίδια ενδεκάδα όπως και με τη Γκουαρανί (0-0). Ο πολύπειρος τεχνικός είναι ένας προπονητής που δεν διστάζει συχνά να να θυσιάζει το θέαμα. Κοντράρονται δύο ομάδες που έχουν την τάση να βγάζουν ισοπαλίες. Η γηπεδούχος είναι αυτή με τις περισσότερες στην κατηγορία μαζί με τη Βίλα Νόβα, 8 σε 13 ματς. Η Γκρέμιο μετράει έξι και μάλιστα τέσσερις σερί στο δρόμο, οι τρεις τελευταίες με 0-0. Η ισοπαλία δεν θα φέρει την καταστροφή για καμία από τις δύο, αφού και η Γκρέμιο βρίσκεται ακόμα στο ψάξιμο και δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις της Serie B. Στο 3.10 το Χ στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ