ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τρία κυπελλικά Goal/Goal από 1.70 μέχρι 2.00

Ο Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ στο Europa League
Ο Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Μίλαν - Αταλάντα, Βιζέλα - Αρούκα και Μπενφίκα - Μπράγκα από τα κύπελλα της Ιταλίας και της Πορτογαλίας.

Ξεχωρίζει από το κουπόνι της Τετάρτης το Μίλαν - Αταλάντα, για τους "16" του Κυπέλλου Ιταλίας. Σερί δύο νικών τρέχει η Μίλαν στο πρωτάθλημα, διατηρώντας μάλιστα το μηδέν στην άμυνα κόντρα σε Σασσουόλο (1-0) και Έμπολι (3-0). Δεν εμπνέει όμως ιδιαίτερη εμπιστοσύνη η άμυνά της φέτος γενικότερα και κόντρα στην Αταλάντα ζορίζεται διαχρονικά (2-4-3 στα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς).

Έχει την ποιότητα φυσικά για να βρει σκορ η Αταλάντα, η επίθεσή της έχει ανέβει ξανά τον τελευταίο μήνα. Υπάρχει και η θετική προϊστορία στη μέση για τους "Μπεργκαμάσκι" που αναφέρθηκε ήδη, πάμε επομένως με το G/G στο 1,75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στις μάχες του Κυπέλλου Πορτογαλίας, επίσης για τη φάση των “16”. Ματσάρα το Μπενφίκα – Μπράγκα, με τις δύο ομάδες να έχουν προηγούμενα στη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα η Μπράγκα απέκλεισε πέρυσι την Μπενφίκα, ενώ την κέρδισε και στον τελικό του 2021.

Από εκεί και πέρα, η Μπενφίκα φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την κρίση, μετρά πέντε σερί νίκες, ενώ στα μέσα του Δεκεμβρίου πήρε τελευταία στιγμή το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ μέσω του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βελτιωμένο επομένως το κλίμα της, ο άσος όμως στο 1,50-1,60 παραείναι χαμηλός και υποτιμά τη δυναμική της Μπράγκα.

Σούπερ επιθετικά οι φιλοξενούμενοι, έχουν σκοράρει σε όλα τα εγχώρια ματς φέτος, πέρα από μια ήττα από την... Μπενφίκα (0-1, 17/12), σε ματς πάντως όπου είχε φάσεις και άξιζε κάτι παραπάνω. Δύσκολο επομένως να μείνουν ξανά στο μηδέν, πάμε με το G/G & Over 2,5 στο 2,00.

Ματς με γκολ υπόσχεται και το Βιζέλα – Αρούκα, επίσης από το Κύπελλο Πορτογαλίας. Με νέο τεχνικό εδώ και δύο αγώνες η πρώτη, πήρε την ισοπαλία και στους δύο. Φρένο σε ένα σούπερ 3-1-0 σερί για την Αρούκα μετά το 0-3 από την Μπενφίκα, σε ματς πάντως όπου στο α’ μέρος τα πήγε εξαιρετικά σε σχέση με τη δυσκολία του αγώνα.

Προς τα πολλά γκολ τα νούμερά τους, η Βιζέλα μετρά πέντε αμφίσκορα στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Αρούκα μετρά πέντε σερί Over 2,5. Πρόκειται για σύνολα που κρατούν σπάνια το μηδέν, υπάρχει στη μέση και μια θετική προϊστορία με 3/4 G/G στα μεταξύ τους ματς στην έδρα αυτή. Στο 1,80 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Αταλάντα: G/G (απόδοση 1.70), 22:00
  • Βιζέλα – Αρούκα: G/G (απόδοση 1.80), 22:00
  • Μπενφίκα – Μπράγκα: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ